Apple kanthi sukarela nutup kabeh Toko Apple ing Prancis

Wiwit dina Senen kepungkur, Apple mutusake nutup kabeh toko dhewe sing wis disebar ing negara tetanggan, dadi penutupan sukarela sing dikarepake perusahaan ing Cupertino cegah toko sampeyan dadi fokus panyebaran virus corona ing virus corona kaping tiga ing negara kasebut.

Sawetara toko lambang sing ana ing pusat kutha tetep mbukak sawetara wulan kepungkur, nanging kabeh sing ana ing pusat perbelanjaan ditutup wiwit Januari kepungkur. Wiwit dina Senen kepungkur, pamrentah Prancis nggawe kurva anyar sing bakal ditindakake wiwit jam 7 awan nganti jam 6 esuk.

Apple Store Paris

Ing sanjabane jam istirahat, kabeh wong kudu tetep ing omahe 10 km kajaba omah:

  • Mangkat kerja, pusat studi - latihan utawa lelungan sing ora bisa ditundha.
  • Bukak janji medis sing ora bisa ditindakake kanthi adoh.
  • Bantuan kanggo wong sing rentan, wong sing ora aman lan perawatan bocah.
  • Tuku tuku sing penting.
  • Menyang utawa bali menyang papan ibadah, perpustakaan.
  • Tata cara administratif utawa yudisial.

Amarga ana kegiatan ing Toko Apple, adol produk komputer lan layanan purna jual, Apple bisa nyimpen toko ing Prancis tanpa ana masalah, nanging miturut wong-wong MacGeneration, perusahaan kasebut mutusake kesalahan lan langsung nutup kabeh toko sing nganti saiki isih mbukak lan dununge ing pusat kutha kayata pusat Paris, Bordeaux, Lille ...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.