Apple mandheg mlebu iOS 15.0.1

Apple mandheg mlebu tandha rilis umum pertama iOS 15 ing wiwitan Oktober. 20 dina mengko, perusahaan sing berbasis ing Cupertino mung mandheg mlebu iOS 15.0.1, tegese pangguna sing nganyari piranti dadi iOS 15.0.2 utawa iOS 15.1 ora bisa mudhun maneh menyang iOS 15.0.1.

iOS 15.0.1 dirilis menyang pangguna tanggal 1 Oktober kanggo ndandani bug sing ngalangi pangguna mbukak kunci model iPhone 13 nggunakake Fungsi mbukak kunci Apple Watch. Nanging ora mung masalah sing diadhepi pangguna pisanan sing nganyari iOS 15.0.

Uga ngatasi masalah sing nyebabake aplikasi Setelan salah nampilake panyimpenan piranti kebak. Sawetara dina mengko, Apple ngeculake iOS 15.0.2 kanthi perbaikan bug liyane.

Saiki, Apple wis nyoba iOS 15.1 sawetara minggu, sawijining versi sing saiki ana ing beta nomer 4, versi sing bakal nambah fungsi SharePlay lan codec video ProRes kanggo pangguna iPhone 13 Pro lan iPhone 13 Pro Max.

iOS 15.1 bakal dirilis tanggal 25 Oktober, bebarengan karo versi pungkasan macOS Monterey, sanajan dikonfirmasi Apple ing wiwitan Agustus, Fungsi SharePlay ora bakal kasedhiya nganti tiba.

Mengkono uga karo fungsi Kontrol Universal, fitur sing uga ora kasedhiya nalika mbukak macOS Monterey.

Versi sadurunge ora bisa diinstal maneh

Bali menyang iOS lawas dibangun minangka solusi mung pangguna sawise nganyari, terminal wiwit ora bisa digunakake kaya biasane. Yen sampeyan kalebu pangguna kasebut, lan sampeyan ora mudhun nalika iku, siji-sijine hal sing bisa sampeyan lakoni saiki ngenteni rilis iOS 15.1.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.