Apple matesi sawetara emoji lan tembung ing ukiran khusus AirTag

Apple ndhelik sawetara emoji nalika ngukir AirTag

Presentasi saka produk lan layanan anyar Apple of the Year wingi lan disiyarake langsung liwat presentasi sing direkam ing Apple Park. Salah sawijining produk bintang intine yaiku AirTag, tag locator sing kompatibel karo jaringan Telusuran. Kanthi aksesoris cilik iki, kita bakal tetep ora wedi ing piranti: kunci, dompet, koper ... Kemungkinan tanpa wates. Nalika tuku ing Apple Store, bisa diowahi nganggo a ukiran laser khusus. Nanging, sawetara kombinasi emoji lan tembung tartamtu wis dilarang dening Apple.

Apple AirTag

Ukiran laser AirTag dilarang kanggo sawetara kombinasi emoji lan tembung

Kirim ulang pesen sing direkam. Wenehi tutul pribadi karo inisial, nomer begja utawa emoji favorit.

Sing lanang lan wadon saka verge dheweke dadi sing pertama menehi peringatan. Kustomisasi ukiran AirTag nglarang sawetara kombinasi emoji lan tembung. Salah sawijining kombinasi kasebut yaiku sing sampeyan tingali ing gambar sing nduwe artikel: jaran ing jejere 'poop bahagia'. Nanging, kewan liyane kanthi emoji kotoran sing padha ora dilarang. Iki uga kombinasi sing diidinake veto kanthi nyelehake jago sadurunge jaran.

Artikel sing gegandhengan:
IPad Pro anyar teka kanthi fitur "Pro" sing beda-beda

Tembung liyane sing dilarang yaiku penghinaan utawa tembung ala nganti patang huruf amarga paling gedhe huruf sing bisa dilebokake ing ukiran pribadi. Sawetara tembung kasebut, kayata 'jancok' utawa 'pantat'. Cetha yen Apple pengin ukiran laser kanggo nggawe pribadi AirTag, nanging ora ngidini nggabungake elemen sing nyerang.

Nanging, iki ora kedadeyan, paling ora kombinasi emoji jaran lan sapi, ing gambar laser produk sing bisa dikustomisasi liyane kayata Apple Pencil. Kita bakal ngerti manawa ana kesalahan utawa Apple Big nyoba ngindhari jinis kombinasi kasebut amarga bisa nyerang, sanajan, pisanan, kayane ora bisa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.