Apple Pay ndharat ing Meksiko kanthi kasedhiya akeh bank

Apple Pay Mexico

Apple Pay wis pitung taun kepungkur karo kita. Wiwit diluncurake ing 2014, puluhan negara sing entuk layanan lan puluhan bank lan toko wis nggabungake platform kasebut menyang kertu lan pambayaran. Nanging, pangguna ing pirang-pirang negara isih ora duwe platform lan ora bisa duwe kertu ing piranti Apple. Wingi-wingi Apple Pay mlebu ing Meksiko, salah sawijining negara paling penting ing Amerika Latin, nganti sawetara dina kepungkur, layanan kasebut durung kasedhiya. Rawuh liwat telung bank: American Express, Banorte lan Citibanamex.

Meksiko pungkasane nampa tekane Apple Pay

Ing wulan Desember, Apple njamin media manawa Apple Pay bakal teka ing Meksiko sawetara wulan ngarep. Sawetara wulan mengko resmi: Apple Pay saiki kasedhiya ing Meksiko. Thanks kanggo layanan iki, pria lan wanita Meksiko sing pengin bakal bisa nggabungake kertu menyang piranti supaya bisa mbayar ing saindenging negara, ing perusahaan sing ngidini.

Apple Pay bisa digunakake nganggo kertu kredit lan debit saka jaringan pembayaran sing paling penting, sing diterbitake dening macem-macem bank nasional. Tutul tandha plus kanggo nambah kertu sing melu ing Wallet lan terus nikmati bathi lan pituwase kanthi keamanan maksimal.

Layanan kasebut miturut telung bank: American Express, Banorte lan Citibanmex. Kalorone nawakake kertu Mastercard lan dadi kertu sing bisa dilebokake ing layanan kasebut. Saiki giliran bank liyane kanggo gabung karo layanan kasebut lan bisa nawakake jangkoan luwih akeh ing antarané jutaan pangguna Apple sing manggon ing Meksiko.

Minangka kanggo informasi resmi, Apple wis nganyari situs web sampeyan karo bank sing kompatibel lan kabeh informasi sing gegandhengan karo Apple Pay sing kudu dingerteni pangguna. Kita bakal ngerti yen ing pirang-pirang wulan ngarep, luwih akeh negara Amerika Latin gabung karo layanan sing milyaran pangguna digunakake saben dina.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Luis Daniel ngandika

    Halo !! Minangka pengamatan, kita warga Meksiko / Meksiko kanthi X

  2.   Kike ngandika

    Ana tulisan "Meksiko."