Apple Pay teka ing Portugal, Yunani lan Romania kanthi kaget

Dina iki kita kudu nyopot sethithik saka jagad betas lan bakal ngomong babagan salah sawijining fungsi sing paling umum ing saben dina karo piranti perusahaan Cuperitno, ora liya Apple Pay, sistem pembayaran NFC sing diwenehake Apple kanggo kabeh pangguna.

Ekspansi terus-terusan lan efisien ing saindenging lapangan global, nanging utamane liwat Eropa, sing sukses banget. Saiki tanah Apple Pay ing Portugal lan negara Portugis gabung karo Slowakia ing Eropa, ana akeh negara sing kasedhiya.

Artikel sing gegandhengan:
Cara ngirim dhuwit liwat Bizum

Ing kasus Portugal, Apple Pay mung asale saka bank kredit Agrícola, nyebabake keraguan babagan ekspansi menyang bank liyane sing ana ing negara kasebut. Kangge ing Slowakia Dheweke kayane wis ngupayakake luwih akeh kanggo nggunakake hal anyar kasebut ing sistem pembayaran, tuladhane yaiku supaya bisa dienggo ing kabeh entitas kasebut sing rinci ing ngisor iki: Edenred, J&T Banka, Monese, N26, Boon, Revolut, lan Tatra Banka. Slowakia mesthi dadi conto sing apik babagan carane ngrampungake perkara kasebut ing rilis kasebut, apa ora?

Iki ngelingake aku babagan peluncuran ing Spanyol ing ngendi Banco Santander tetep eksklusif nganti meh setaun. Kangge, Apple Pay dijadwalake bakal enggal enggal teka ing negara-negara kayata Malta, Yunani lan Kroasia, Kita mbayangake manawa dadi negara turis sing kaya ngono, mula dheweke kudu mikir ngluncurake sadurunge musim panas. Mesthi wae, Apple Pay wis dadi akeh, kalebu aku, sing dadi gajine paling akeh pembayaran, luwih-luwih ing negara kaya Spanyol sing meh kabeh toko dikenani biaya nganggo kertu lan meh kabeh duwe data sing cocog.

ACTUALIZACIÓN: Apple Pay negesake tekane ing Yunani lan Romania saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Pablo ngandika

    Sanajan bank digital, Apple Pay ing Portugal uga kasedhiya karo Revolut, N26 lan Monese.

    Thanks!