Apple nambah warna ungu anyar ing kisaran iPhone 12

iPhone 12 ungu

Keynote musim semi wis diwiwiti lan Tim Cook wis wiwit ngumumake warta paling penting sing wis diwenehake Apple kanggo kita. Salah sawijining novel anyar yaiku ngumumake warna anyar sing bakal ditambahake ing kisaran iPhone 12. Punika a kain wungu sing wis diwulangake liwat video promosi. Sanajan wungu ungu, iki isih adoh karo macem-macem warna sing saiki iPhone 12. Bakal kasedhiya kanggo reservasi wiwit Jumuah iki kanthi pangiriman kaping pisanan ing 31 April.

Werna ungu entheng kasedhiya ing kisaran iPhone 12

IPhone 12 ing kabeh bentuk nampa warna ungu anyar kanggo menehi warna kanggo musim semi. Piranti iki dadi sukses ing penjualan ora mung amarga desaine nanging amarga piranti Apple pisanan sing kompatibel karo jaringan 5G. Ing keynote musim semi, Tim Cook mutusake kanggo menehi warna anyar iki sing dijamin bakal diwiwiti musim semi.

Fitur iPhone 12 ora beda karo model anyar iki lan uga rega kasebut. Iki minangka edhisi khusus kanggo wektu khusus. Kaya sing wis diandharake Bisa dipesan wiwit dina Jumuah ngarep lan unit pertama bakal dikirim sajrone minggu sabanjure, sanajan wis negesake manawa bakal teka saka 31 April.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.