Apple ngeculake watchOS 7.6.1 nganyari keamanan

Werna tali Apple Watch

Perusahaan Cupertino bubar nganyari update kanggo pangguna Apple Watch, ing kasus iki yaiku versi watchOS 7.6.1 ing endi sawetara perbaikan stabilitas didandani lan sawetara masalah keamanan sing katon duwe versi sadurunge ditanggulangi. Saka Apple, disaranake nginstal versi anyar iki kanthi cepet ing kabeh piranti sing kompatibel.

Ing kasus iki, versi sadurunge diluncurake kanthi anyar, tegese ing Cupertino sampeyan wis ndeteksi masalah utawa cacat keamanan utama lan wis nerbitake versi anyar iki kanggo nginstal Apple Watch.

Perlu dielingake yen versi iki dirilis dadi dumadakan ora biasane nambah pangowahan ing fungsi jam utawa sistem sing ora digunakake masalah utawa bug sing bener sing ditemokake ing versi sadurunge. Versi anyar saka watchOS 7.6.1 iki katon mung kanggo versi ngatasi masalah lan dirilis sawetara menit kepungkur.

Kanggo nginstal versi anyar, priksa manawa Apple Watch nyambung karo pangisi daya lan sawetara iPhone sing nyambung menyang jaringan Wi-Fi. Sawise rampung, kita bisa nganyari tanpa masalah yen ora disetel kanthi otomatis utawa ndownload nginstal versi ing wayah wengi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Sergio ngandika

    Amarga ing Meksiko, aku ora ngerti babagan Liberated, Sapa sing ngerti.