Apple nganggep ngowahi iPad Pro lan nggawe horisontal

iPad Pro 2021

Ing omah kita papat anggota kulawarga lan saben wong duwe iPad pribadi. Lan sejatine yaiku ngelingi sawetara cara nggunakake, 95% wektu sing ditindakake format horisontal. Kita mung nindakake vertikal nalika aplikasi mbutuhake, lan kayane gangguan.

Apple ngerti manawa saiki kita pangguna ora nggunakake iPad kaya sing asline dirancang. Lan kayane pungkasane bakal nguripake. Ing Cupertino, dheweke mikir bakal nggawe sabanjure iPad Pro ing format malang. Lan dakkira apike.

Gosip anyar nembe muncul Twitter, lan elinga yen iPad Pro sabanjure bakal diproduksi nganggo format lanskap. Iki tegese tata letak kamera mburi lan ngarep lan logo apel mburi bakal muter 90 derajat kanggo menehi tata letak horisontal iPad Pro, selehake sing wis ana sadurunge. vertikal, kayadene iPhone sing gedhe banget.

Salah sawijining pitunjuk manawa Apple bakal "muter" kabeh iPad mbesuk 90 derajat yaiku saiki Logo Apple ing layar ireng yen sampeyan miwiti maneh iPad, iku wis ditampilake kanthi horisontal. Petunjuk liyane yaiku apel sing dicithak ing mburi Keyboard Ajaib uga horisontal. Iki ora "tetep" karo logo vertikal iPad saiki.

Cetha banget yen wiwit nggabungake Prosesor M1 Ing iPad Pro anyar, perusahaan kasebut pengin iPad bisa digunakake kaya laptop, lan mesthine kudu nggunakake terus ing lanskap.

Nyatane, saiki mung bedane sing misahake a iPad Pro M1 nganggo Keyboard Piandel a MacBook Air M1 minangka layar tutul sing pertama, lan sistem operasi. IPad Pro M1 anyar bisa mbukak tanpa ngrusak versi macOS Big Sur sing dicocogake karo layar tutul, nanging Apple ora pengin nglakoni, lan kudu terus nganggo iPadOS 15. Oalah ...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.