Apple ngeculake iOS 14.5.1 sing ngrampungake masalah karo Transparan Pelacakan Aplikasi

iOS 14.5.1

Seminggu kepungkur, Apple ngenalake macem-macem produk anyar, kalebu AirTag utawa iMac sing anyar lan dirancang maneh. Versi kasebut uga diluncurake kanthi resmi lan kanggo kabeh pangguna iOS 14.5, sing wis pirang-pirang wulan beta. Warta gedhe diwenehake karo versi iki kayata kemungkinan mbukak kunci iPhone nganggo Apple Watch utawa tekane sistem Transparan Pelacakan Aplikasi. Seminggu mengko, iOS 14.5.1 wis dirilis kanthi kaget, karo sing luwih apik babagan sistem privasi anyar Big Apple sing menehi akeh masalah kanggo pangguna.

iOS 14.5.1 dirilis kanthi kaget kanthi perbaikan ing Transparan Pelacakan Aplikasi

Nganyari iki ngatasi masalah karo Transparan Pelacakan Aplikasi sing sawetara pangguna sing sadurunge mateni pilihan kasebut, bisa uga ora nampa kabar saka aplikasi sawise ngaktifake maneh. Nganyari iki uga nyedhiyakake nganyari keamanan sing penting lan dianjurake kanggo kabeh pangguna.

Kaya sing wis dietung wiwit wiwitan artikel, Apple mutusake bakal diluncurake iOS 14.5.1 kanggo iOS 14 piranti sing kompatibel lan uga iOS 12.5.3 kanggo piranti sing ora bisa nginstal versi anyar. Kalorone nuduhake perbaikan keamanan sistem lan kinerja piranti.

Artikel sing gegandhengan:
Apa tegese tekane iOS 14.5 kanggo pangguna

Kajaba iku, iOS 14.5.1 ngenalake solusi kanggo bug sing ana gandhengane karo sistem Transparan Pelacakan Aplikasi, sistem anyar sing ngidini pangguna ngatur aplikasi sing ngidini pangguna lan data dilacak. Nanging, akeh pangguna sing ora bisa ngonfigurasi sistem yen wis sepisanan mateni. Iki wis diatasi ing iOS 14.5.1.

Versi saiki kasedhiya lan bisa dianyari liwat piranti kasebut kanthi nggunakake nganyari Wi-Fi o liwat iTunes. Apple nyaranake nginstal update kanggo kabeh pangguna ing kabeh piranti.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.