Apple wis duwe peta sing dirancang ulang kanggo Spanyol lan Portugal ing tahap uji coba

peta

Tanpa dadi conto, Spanyol lan Portugal Dheweke dadi sing utama dadi salah sawijining negara pertama sing nganyari kartografi Apple Maps, luwih dhisik tinimbang pirang-pirang negara liyane kayata Jerman utawa Prancis. Njupuk Saiki.

Pangguna Spanyol sing pinter wis nerbitake manawa peta sing dianyari ing Semenanjung Iberia wis ana ing tahap uji coba, lan sawetara pangguna wis bisa ngakses peta anyar.

Pangguna apel Jordi Guillamet, wis diterbitake ing web data sing nuduhake update kartografi paling anyar dening Apple, ing ngendi sampeyan bisa ndeleng kepiye peta Spanyol lan Portugal wis mlebu tahap uji coba, lan sawetara pangguna wis seneng seneng data kartografi sing dianyari.

Mesthi wae warta apik, lan rada kaget. Apple wis suwe nganyari kartografi ing wilayah tartamtu ing planet iki, nanging bisa dibayangake, iku tugas sing angel banget, nalika njupuk data, uga proses sabanjure sing bakal digunakake ing aplikasi kasebut. Peta kanggo iOS, iPadOS, lan macOS.

Peta

Peta Spanyol lan Portugal sing dianyarake wis bisa digunakake ing versi beta.

Aplikasi Maps sing diupdate nyedhiyakake luwih akeh babagan dalan, bangunan, taman, bandara, pusat blanja, lan liya-liyane, uga pandhu arah sing luwih cepet lan akurat. Peta sing dianyari wiwit diluncurake ing Amerika Serikat ing pungkasan 2018, ngiring dening Inggris Raya e Ireland ing Oktober 2020 lan Inggris ing wulan Desember 2020.

Dadi isih kaget nderek negara sing nganyari peta yaiku Spanyol lan Portugal. Yen wis ana sawetara pangguna sing bisa ngrasakake data sing dianyari kaya ngono, ora suwe maneh pangguna bisa ndeleng peta sing dirancang ulang.

Sejatine aku mung nyoba Maps, lan durung nemokake pangowahan. Contone, ing panggonanku, peta 2D saiki luwih akeh tinimbang sing 3D, sing umure wis sawetara taun. Dadi kita kudu ngenteni.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.