Aplikasi Turu ++ nambahake fitur analisis turu anyar

Turu ++

Kanthi peluncuran Apple Watch, akeh pangguna sing wiwit nggunakake ngawasi siklus turu, jam istirahat, jinis istirahat, nglacak jam turu sing ditundha ... tansah nggunakake aplikasi pihak katelu, amarga ora keganggu nyakup aplikasi jinis iki nganti saiki.

Salah sawijining aplikasi sing paling menarik sing kasedhiya ing App Store kanggo ngawasi turu yaiku Sleep+++, aplikasi sing lagi wae dianyari kanggo nambah fungsi anyar. napsirake kualitas istirahat kita kanthi nggabungake telung pangukuran: variasi detak jantung, detak jantung istirahat lan durasi turu sing tenang.

Aplikasi kasebut nggabungke telung data iki kanggo menehi kita nomer yen panggonan antarane 0 lan 100. Nomer sing luwih dhuwur ngandhani yen kita siyap kanggo dina sabanjure. Nanging, yen nomer ora dhuwur banget, iku trep, gumantung ing aplikasi, ora kanggo gaweyan gedhe banget sak dina lan ngajak kita kanggo rencana ing advance jam turu kanggo dina sabanjuré.

Miturut pangembang aplikasi:

Penting kanggo nganggep nilai kasebut minangka indikator lan ora minangka ukuran klinis. Nalika ana riset substansial sing nuduhake yen telung faktor kasebut umume ana hubungane karo kinerja turu, bisa uga kena pengaruh macem-macem faktor sing bisa nyuda akurasi. Ide kasebut yaiku menehi gambaran umum babagan kesiapan awak lan nggunakake kanggo nggawe keputusan sing sehat kanggo dina sampeyan.

Aplikasi Turu ++ kasedhiya kanggo sampeyan download kanthi gratis lan kalebu iklan, iklan sing bisa dibusak nggunakake tuku ing aplikasi sing regane 1,99 euro.

Turu ++ (Link AppStore)
Turu ++free

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)