Apple Watch Series 7: luwih gedhe, luwih angel, padha

Kita nyoba Apple Watch Series 7, khusus model baja ing warna grafit kanthi konektivitas LTE. Layar sing luwih gedhe lan memuat luwih cepet… apa gunane? Iku gumantung saka apa sing ana ing bangkekan tangan.

Gosip babagan Apple Watch ing mangsa ngarep diwiwiti wiwit model anyar diluncurake, lan sajrone setaun isih ana akeh khayalan sing pungkasane dadi kuciwo. Ing taun iki kita ngarepake pangowahan desain, kalebu sensor anyar kanggo ngukur suhu lan tingkat glukosa getih, malah tekanan getih bakal dikontrol dening Apple Watch. Nanging kasunyatane yaiku Apple Watch wis entuk tingkat kadewasan sing luwih dhuwur, mula pangowahan kasebut bakal ana dropper, lan taun iki negesake.

Ukuran anyar, desain sing padha

Anyar anyar Apple Watch anyar yaiku ukuran sing luwih gedhe ing loro model kasebut. Kanthi nambah ukuran minimal ing Apple, Apple bisa nambah ukuran tampilan ing kalorone model, nyuda bezel nganti tampilan ditampilake ing sudhut kaca sing mlengkung, iku luwih apik banget nalika ndeleng foto layar utawa nggunakake bola sing anyar, eksklusif kanggo Seri 7. Layar nganti 20% luwih gedhe tinimbang ing Seri 6, lan sanajan wiwitane kayane pangowahan meh ora bisa dianggep, nanging ing kasunyatane pancen luwih gedhe.

Gunakake aplikasi kaya Kalkulator, panggilan Contour lan Modular Duo (eksklusif), utawa malah keyboard lengkap anyar (uga eksklusif) nyorot ukuran layar sing luwih gedhe iki. Iki nuduhake akeh ... sanajan ora ana alesan yen kasedhiya uga ing model sadurunge, amarga yen Seri 7 saka 41mm bisa uga, Seri 6 saka 44mm uga bisa. Pancen isin keputusan kasebut, amarga Apple Watch (Seri 6) sing umur setaun wis entek sawetara piranti lunak anyar, lan piranti kasebut ora cocog.

Saliyane ngowahi ukuran, layar luwih cerah (nganti 70%) nalika nganggur, yen sampeyan wis ngaktifake pilihan "Layar sing Urip terus". Yen sampeyan durung nate nyoba pilihan Apple Watch, mesthine sampeyan ora bakal ngurmati yen wis duwe, sampeyan ngerti yen pancen praktis amarga ngidini sampeyan mriksa wektu nalika nulis artikel kaya iki, tanpa kudu ngangkat tangan saka keyboard lan gulung cepet bangkekan. pangowahan padhange iki nambah fungsi iki lan nindakake (miturut teori) tanpa mengaruhi otonomi jam tangan, dadi hebat banget.

Luwih tahan

Kita terus ngomong babagan layar jam, salah sawijining bagean sing paling alus. Apple njamin kaca ngarep Apple Watch luwih tahan kejut, berkat desain anyar kanthi basis sing rata, saliyane menehi sertifikasi kanggo jam tangan minangka tahan debu IP6X, sing menehi perlindungan lengkap. Apple ora nate menehi sertifikasi jam tangan kanthi resistensi bledug, mula kita ora ngerti bedane dibandhingake karo generasi sadurunge. Babagan resistensi banyu, kita terus duwe ambane 50 meter, ora ana pangowahan ing aspek iki.

Apple Watch isih duwe windows ngarep sing beda-beda gumantung saka model Sport utawa model baja. Ing model Modhél, gelas IonX sing tahan banget kejut, ora tahan goresan, nalika model baja kristal digawe saka Safir, tahan banget kanggo goresan, nanging kurang tahan kejut. Ing pengalamanku, aku luwih prihatin karo goresan kaca tinimbang benjolan, lan sabenere dadi sebab kenapa aku milih model baja maneh sawise setaun karo Seri Aluminium 6.

Ngisi daya luwih cepet

Pengisian daya cepet wis dadi aspek liyane sing fokus ing perbaikan Apple Watch Series 7. Kita luwih seneng nambah otonomi nganti tekan rong dina tanpa kudu mbayar ulang, nanging kita kudu ngrampungake mbutuhake wektu luwih sithik kanggo mbayar ulang. Ana sing luwih apik tinimbang apa-apa. Iki bakal luwih gampang nalika nganggo nalika wengi kanggo ngawasi turu lan ing wayah esuk minangka jam weker.. Miturut Apple, kita bisa ngisi ulang Seri 7 nganti 30% luwih cepet tinimbang Seri 6, saka nol nganti 80% sajrone 45 menit, lan 8 menit mbayar ulang (nalika nyikat untu) ngawasi turu sajrone wengi.

Wiwit Apple ngluncurake fungsi turu anyar iki ing Apple Watch, aku wis biasa ngisi kaping pindho saben dina: nalika mulih ing wayah wengi nalika nyiyapake nedha bengi lan turu, lan esuk nalika adus. Kanthi ngisi daya cepet sing anyar iki, aku bakal bisa nyelehake tangan ing tanganku ing wayah wengi, tanpa ngenteni turu ... angger kelingan, sing bakal kelakon arang banget. Mbok manawa kanthi lumaku wektu, biaya sing cepet iki bakal migunani banget, nanging saiki dakkira bakal dadi owah-owahan gedhe ing pakulinan mayoritas.

Supaya bisa nggunakake daya cepet, kudu nggunakake kabel pangisi daya anyar kanthi konektor USB-C sing ana ing kothak Apple Watch, lan pangisi daya sing kudu duwe daya pangisian daya 18W utawa kompatibel karo Pangiriman Daya yen 5W bakal cukup. Pangisi daya Apple 20W standar sing cocog kanggo iki, utawa pangisi daya liyane saka pabrikan dipercaya sing bisa ditemokake ing Amazon kanthi rega murah (kaya ngene iki). Ngomong-ngomong, basis MagSafe Apple sing regane € 149 ora kompatibel karo pengisian daya sing cepet, detail sing rinci.

Werna anyar nanging warna sing ilang

Ing taun iki, Apple mutusake ngganti gamut warna ing Apple Watch kanthi cara sing amba, lan nindakake keputusan sing ora disenengi kabeh wong. Ing kasus aluminium Apple Watch Sport, Kita ora duwe perak lan abu-abu maneh, amarga Apple nambah lintang putih (yaiku emas putih) lan tengah wengi (biru-ireng) kanggo ngganti. Iki tetep abang lan biru, lan uga nambah gaya militer ijo peteng sing disenengi banget. Yen aku milih aluminium taun iki, aku bakal tetep tengah wengi, nanging ora ana warna sing bisa ngyakinake.

Mbok sing nggawe aku golek model baja, sing wis ngganggu sirahku sadurunge aku ngerti warna pungkasan. Ing waja kasedhiya ing salaka, emas lan grafit (amarga ruang ireng diwatesi ing edhisi Hermes sing meh ora bisa digayuh). Baja mesthi nyebabake akeh rasa curiga marang wong-wong sing mikir amarga kepiye tahan wektu, nanging luwih apik tinimbang aluminium. Lan aku ujar iki sawise duwe loro Apple Watch ing baja lan loro ing aluminium.

Pungkasane, kita duwe opsi Apple Watch ing titanium, kanthi warna ireng lan warna titanium sing ora bisa ngyakinake, mula aku milih baja, sing uga luwih murah.

Sisane ora owah

Ora ana pangowahan maneh ing Apple Watch anyar. Ukuran layar sing luwih gedhe kanthi luwih padhang nalika nganggur, luwih tahan kaca ngarep lan ngisi daya cepet sing saiki ora dak deleng. Kita malah durung ngomong babagan kekuwatan utawa kacepetan sing luwih gedhe nalika nindakake tugas, amarga ora ana. Prosesor sing nyakup Seri 7 anyar iki praktis padha karo Seri 6, sing ing sisih liya bisa digunakake kanthi tenan sanajan karo sistem operasi paling anyar, watchOS 8, nanging padha. Sawetara wong ngarep-arep sawetara langkah kamardikan saka iPhone, nanging uga ora.

Uga ora ana pangowahan sensor, utawa fungsi kesehatan, ora kanggo ngawasi turu, ora sejatine kanggo fungsi anyar, amarga ora ana. Yen kita nyingkirake panggilan anyar, ora bakal ana fitur eksklusif saka Seri 7, nanging ora amarga wis kalebu ing liyane, nanging amarga pancen ora ana sing anyar. Apple Watch minangka produk sing bunder banget, kanthi desain lan fungsi ngawasi kesehatan lan olahraga. Pangukuran detak jantung, deteksi irama sing ora teratur, pangukuran saturasi oksigen lan kinerja EKG nyetel bar sing dhuwur banget, nganti Apple uga durung bisa ngalahake taun iki, tetep ing papane. Sampeyan bisa tuku saka € 429 (aluminium) ing Apple lan Amazon (pranala)

Layar mbenerake kabeh

Apple ngluncurake jam tangan anyar sing bisa nggawe layar apik, apik lan apik. Pancen luar biasa yen sampeyan njupuk saka kothak lan nguripake jam pisanan. Pangowahan ukuran lan paningkatan area layar meh nganti pucuke, katon kaya jam sing luwih gedhe tinimbang sadurunge, sanajan meh ora nambah ukurane. Nanging wis ngono, ora ana sing bisa diarani babagan Seri 7 iki, paling ora ana sing anyar sing pancen relevan.

Apple Watch minangka jam tangan sing paling apik ing pasar, adoh saka kaloro, lan sanajan istirahat taun iki ora bakal nyuda jarak iki. Keputusan kanggo tuku Apple Watch Series 7 kudu digawe kanthi ndeleng apa sing sampeyan pakai saiki ing bangkekan tangan. Apa bakal dadi Apple Watch pertama sampeyan? Supaya sampeyan entuk jam tangan paling apik sing bisa dituku saiki. Apa sampeyan wis duwe Apple Watch? Yen sampeyan wis mutusake ngganti, terus. Nanging Yen sampeyan ora mangu-mangu, Seri 7 anyar iki ora bakal menehi alasan akeh banget kanggo ngresiki dheweke.

Apple Watch 7
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
429 a 929
  • 80%

  • Apple Watch 7
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 18 Oktober 2021
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Awet
    Penerbit: 90%
  • Rampung
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros

  • Tampilan apik tenan
  • Bola anyar
  • Resistensi luwih gedhe
  • Daya sing cepet

Contra

  • Prosesor sing padha
  • Sensor sing padha
  • Otonomi sing padha
  • Fungsi sing padha

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   hummer ngandika

    8 menit kanggo nyikat untu…. Aku salah X)