Apple Pay digunakake ing luwih saka 500 yuta iPhone

Apple Pay

Sampeyan butuh 6 taun wiwit diluncurake Apple Pay kanggo teknologi pambayaran Apple supaya bisa aktif ing luwih saka 500 yuta iPhoneSanajan dudu siji-sijine piranti Apple sing bisa digunakake, yen iku sing paling umum bebarengan karo Apple Watch, supaya penak.

Miturut wong lanang saka Loop Venture, September kepungkur, cacahe iPhone sing diaktifake Apple Pay yaiku 507 yuta. Setahun sakdurunge, nomer iPhone ing pasar sing digunakake Apple Pay yaiku 441 yuta, sing nuduhake taunan tuwuh 15%.

Akeh momentum ing Apple Adopt sing tuwuh ing taun kepungkur didhukung dening tambah pembayaran tanpa kontak amarga virus corona. Yen mbandhingake angka iki karo total iPhone sing lagi dienggo, nuduhake 51% saka total, 1 ing 2 pangguna iPhone wis aktif lan nggunakake Apple Pay kanthi rutin.

La kasedhiyan Apple Pay ing luwih akeh bank, uga wis dadi bagean penting ing pangembangan platform pambayaran kasebut. Loop Venturas negesake yen sajrone 6 wulan pungkasan, transaksi sing digawe karo Apple Pay mundhak nganti 30%. Miturut panaliten sing padha, bank lan pengecer sing nganggo Apple Pay ngalami kenaikan 20%.

Saiki, Apple Pay kasedhiya ing luwih saka 50 negara lan ing antarane ditemokake: Austria, Belarus, Belgia, Bulgaria, Kroasia, Siprus, Republik Ceko, Denmark, Estonia, Finlandia, Prancis, Georgia, Jerman, Yunani, Hongaria, Islandia, Irlandia, Italia, Kazakhstan, Latvia, Liechtenstein, Lithuania , Luksemburg, Malta, Montenegro, Walanda, Norwegia, Polandia, Portugal, Romania, Rusia, Arab Saudi, Serbia, Slowakia, Slovenia, Spanyol, Swedia, Swiss, Ukraina, Inggris, Uni Emirat Arab, Brasil, Kanada, Amerika Serikat, Australia, daratan China, Hong Kong, Macao, Taiwan, Jepang, Selandia Baru lan Singapura.

Negara sabanjure ing endi Apple Pay bakal tekaKaya sing wis diwartakake sawetara dina kepungkur, Meksiko, situs web Apple Pay wis kasedhiya, mula prekara pirang-pirang dina suwene seminggu, Apple resmi ngumumake peluncuran kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.