Apple ngajokake paten kanggo ngukur tekanan getih kanthi manset sing bisa ditarik

Paten tekanan getih Apple Watch

Gosip babagan Apple Watch Series 7 ngluwihi apa sing kedadeyan. Ing sasi kapisan, akeh saringan nudingake integrasi luwih akeh sensor biomedis, kalebu teknologi kanggo ngukur tekanan darah. Nanging, ora ana sing kaya ngene. Yen bener Apple terus nggarap teknologi desain kanggo ngukur tekanan getih tanpa mbutuhake unsur eksternal, sanajan prosese alon. Sing kita ngerti yaiku Paten anyar Apple nuduhake sistem sing bisa ngukur tekanan getih nggunakake gelang utawa item njaba sing nyaranake tali Apple Watch.

Paten kasebut kalebu gelang multi-sensor sing kompatibel karo tali Apple Watch

La paten anyar diterbitake dening Kantor Paten lan Merek Dagang saka USA Sawetara jam kepungkur dijenengi "Stretchable Blood Pressure Cuff" dening papat insinyur Apple. Ing paten kasebut katon kaya apa piranti sing digawe kanggo ngukur tekanan getih ing wangun manset extendable. Ing argumentasi publikasi, kita bisa ngerteni manawa pangukuran tekanan getih mesti ditindakake sedina muput lan kudu ditinggalake band supaya ora dipasang lan bola-bali dibuwang.

Pramila Apple milih sistem ekstensif sing bakal ditinggalake lan bisa digunakake kanthi mandiri. Sistem pangembangan lan kontrak adhedhasar a Cairan ing jero ruangan internal sing nyambungake karo kamar liyane sing ngirim aliran kasebut, kabeh iki disimpen ing gudang. Kamar kasebut bisa ngganti cairan karo waduk lan bisa nambah utawa nyuda dawane pita, lan nyetel karo anggota pangguna.

Artikel sing gegandhengan:
Apple Watch Series 7: luwih gedhe, luwih angel, padha

Kajaba iku, ora mung kita ngomong babagan tekanan getih nanging pita iki bisa nggawa tekanan, pangrungu, panas, posisi, sensor optik, akselerometer, giroskop, magnetometer utawa sensor biomedis liyane. Sensor kasebut bakal duwe macem-macem jinis teknologi kayata deteksi kapasitif, ultrasonik, optik utawa termal.

Intine kabeh iki yaiku Apple terus nggarap teknologi sing gegandhengan karo kesehatan. Kajaba iku, sanajan bisa uga katon kaya piranti sing ora ana ing sangarepe apel gedhe, nanging sejatine band menehi saran tali Apple Watch. Mungkin tujuan utamane yaiku nggabungake kabeh teknologi iki menyang tali sing ngidini, ing acara tartamtu, kanggo ngukur tekanan getih. Nganti nggawe sistem sing bisa ngukur tanpa perlu tekanan eksternal tumrap pembuluh getih pangguna dhewe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.