Apple gabung karo Proyek Transfer Data karo Twitter, Facebook lan Google

Jumlah layanan sing digunakake saben dina saya saya tambah. Kerumitan nggabungake sistem akses lan kabeh informasi sing ana ing layanan kasebut, dadi angel banget kanggo maju ing privasi lan keamanan. Nanging, setaun kepungkur Proyek Transfer Data, sawijining proyek sing duwe pikiran kanggo nggabungake data para raksasa teknologi utama supaya bisa disebarake ing antarane kanthi cara sing aman lan tetep ngontrol data. Apple wis gabung karo proyek kasebut ing Google, Twitter, Facebook lan Microsoft wis ditemokake.

Proyek Transfer Data nampani Apple

Data Transfer Project (DTP) minangka kolaborasi saka organisasi sing duwe komitmen kanggo nggawe kerangka kerja umum kanthi kode sumber terbuka sing bisa nyambungake rong panyedhiya layanan online, supaya portabilitas data sing lancar, langsung lan sing diwiwiti dening pangguna. Antarane rong platform kasebut.

Nalika maca kanthi cepet babagan proyek, kayane apa sing bakal ditindakake nalika gabung karo Project Transfer Data yaiku nyedhiyakake data kanggo kabeh perusahaan kasebut, kayane pasar gratis kanggo informasi. Nanging yen mlebu ing njero lemah proyek, kita bakal ngerti yen beda banget. Tujuan proyek enom iki yaiku nggampangake pangguna transfer informasi saka siji jaringan menyang jaringan liyane. Kanthi cara iki, kita ora kudu ngakses API eksternal, nanging DTP sumber terbuka bakal dadi mediator ing antarane kalorone pihak. Cara sing aman, cepet lan dilindhungi dening teknologi sing hebat.

Apple ngumumake kepatuhan karo proyek kasebut lan uga ditindakake kanggo wong-wong sing wis dadi anggota: Microsoft, Twitter, Google lan Facebook. Apple duwe misi nggabungake utamane iCloud lan iCloud Drive menyang sistem sing kompatibel karo DTP lan kudu nggawe alat sing padha karo Google Takeout. Saiki, proyek kasebut nduwe luwih saka 1500 file, luwih saka 40.000 baris kode lan terus saya maju saben dina.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.