Apple nerbitake tur kanthi kabar babagan iPhone 13 anyar

Wisata Apple iPhone 13 sing dipandu

Reservasi iPhone 13 anyar diwiwiti Wingi lan tanggal 24 September, unit pertama bakal diwiwiti karo pamilik masing-masing. Apple milih smartphone anyar sing didhukung karo chip A15 Bionic anyar lan kamera sing dirancang ulang sing bisa ngrekam video ing ProRes lan malah ngrekam gambar cerdas kanthi ngganti warna sing kabur kanthi mode Cinema. Sanajan kabeh warta dijelasake kanthi apik lan dikembangake ing situs web resmi, Apple wis nerbitake video anyar kanthi bentuk tur kanthi pandhuan sing nyorot babagan anyar iPhone 13.

Kebaruan utama iPhone 13 ditampilake ing demo Apple

Gambar kasebut regane sewu tembung lan Apple ngerti sejatine. Pramila sampeyan wis ngirim a Tur dipandu kanggo nyorot sing anyar ing iPhone 13 lan iPhone 13 Pro ing kabeh model. Sajrone video kasebut, kita bisa ndeleng kepiye ciri teknis piranti sing ditepungake supaya bisa ditindakake. Sampeyan bisa ndeleng mode Bioskop ing tumindak, conto sing resistensi iPhone 13 dites utawa conto operasi kamera anyar.

Artikel sing gegandhengan:
iPhone 13 lan iPhone 13 Mini, kabeh sing dicritakake

Nyatane, tur kasebut dipérang dadi perkenalan spesifikasi teknis kanggo papat model sing kasedhiya. Sabanjure, kita terus nuduhake operasi mode Sinema lan mriksa kekerasan piranti lan resistensi cairan. Sabanjure, layar Super Retina XDR anyar disorot lan otonomi batere dianalisis. Lan, pungkasane, sampeyan ngakses bagean fotografi sing gaya fotografi, zoom digital lan mode Macro saka iPhone 13 Pro misuwur.

Iki minangka cara sing menarik saka Apple kanggo nggawa spesifikasi iPhone 13 menyang pangguna kanthi nggunakake video sing praktis lan dipandu, supaya pangguna lan karyawan Big Apple bisa uga ngarahake fungsi kasebut. Kayane ing piranti mbesuk kita bakal bisa ndeleng bab sing padha.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.