Apple ngeculake beta kaping pitu iOS 14.5, iPadOS 14.5, watchOS 7.4, HomePod 14.5 lan tvOS 14.5

Piranti Apple beta

Nganyari anyar kanggo sistem operasi Apple sing ana ing Versi 14.5 Dheweke ngaku minangka salah sawijining update paling penting. Saka beta pisanan kanggo pangembang, kita ngerti manawa pembaruan iki penting banget kanggo kabeh ekosistem. Iki kalebu warta babagan swara Siri, kemampuan mbukak kunci iPhone nganggo Apple Watch, kompatibilitas Apple Fitness + karo AirPlay 2, pangowahan kanggo layanan puter maneh default lan liya-liyane. Nyatane, tekane beta kaping pitu iOS 14.5, iPadOS 14.5, watchOS 7.4, HomePod 14.5 lan tvOS 14.5 nuduhake manawa versi pungkasan bakal nggayuh kabeh pangguna.

Beta kaping pitu kanggo nganyari gedhe kanggo piranti Apple mbesuk

Kanggo sawetara jam ing Beta kaping XNUMX kanggo pangembang nganyari sistem operasi Apple mbesuk. Kanggo nginstal, sampeyan kudu nginstal profil pangembang ing piranti lan bisa ngakses nganyari liwat Pusat Pangembang ing situs web resmi Apple.

Artikel sing gegandhengan:
iOS 14.5 bakal nggabungake sistem rekalibrasi status batere

iOS 14.5 lan iPadOS 14.5 Dheweke ngenalake akeh fitur anyar sing wis dibahas ing iPhone News ing sawetara wulan pungkasan. Yaiku update sing nyetel shift paradigma ing aplikasi 'Telusuri' nganggo piranti pihak katelu. Kemungkinan mbukak kunci iPhone nganggo Apple Watch utawa ngganti swara Siri uga dikenalake. Ora diraguhi, versi 14.5 nggawa akeh fitur anyar kanggo dianalisis.

Ing istilah tvOS 14.5 lan HomePod 14.5 Kompatibilitas kalebu kanggo kontrol Xbox Series X lan Playstation 5. Owah-owahan bentuk uga kalebu sekitar 'Siri Remote' sing saiki diarani 'Apple TV Remote' lan 'Home' dadi 'TV'. Sistem operasi HomePod adhedhasar tvOS, mula fitur-fitur anyar kalebu modifikasi swara Siri, lan liya-liyane.

Lan pungkasane, watchOS 7.4 kalebu mbukak kunci iPhone nganggo iOS 14.5, ekstensi kegunaan fungsi EKG lan tekane 'Time to Walk' kanggo pangguna Fitness +. Tanpa mangu-mangu, kita bisa nggedhekake warta babagan saben sistem operasi, nanging sing paling penting yaiku tekane betas kaping pitu saka sistem kasebut sing bisa uga kalebu fungsi lan warta luwih akeh kanggo versi final.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.