Asisten virtual Spotify wiwit teka ing iOS

Asisten Spotify

Yen ora cukup asisten virtual sing kasedhiya ing iPhone, kanggo Siri, Alexa lan Asisten Google, kita kudu nambah sing anyar, sing ditawakake Spotify sajrone aplikasi kasebut. Perusahaan Swedia Spotify wis diwiwiti masang peran anyar kanthi asisten virtual sing ngidini kita sesambungan karo aplikasi liwat perintah swara.

Dadi asisten aplikasi kanggo muter musik, siji-sijine hal sing bisa ditindakake yaiku njaluk sampeyan muter lagu, dhaptar lagu, album tartamtu… Anggere aplikasi ditampilake ing layar. Kaya sing diandharake saka GSM Arena Fitur iki, sing diwiwiti ing beta, wis diwiwiti ing antarane pangguna iOS lan Android.

para sesambungan karo asisten Spotify Sampeyan kudu ngucapake tembung "Hey Spotify" (bisa uga ana ing basa Spanyol, "Hey Spotify" nanging aku durung bisa verifikasi iki amarga fungsi iki durung kasedhiya nalika nerbitake artikel iki).

Fungsi iki dipateni minangka standar, dadi kita kudu ngakses Setelan aplikasi (kanthi mencet roda roda gigi sing ana ing pojok sisih ndhuwur sisih ndhuwur kaca utama), ngakses interaksi Swara lan ngaktifake saklar Hey Spotify / Hey Spotify, miturut 9to5Mac.

Fungsi iki minangka tambahan kanggo sing wis diduweni panganggo versi Spotify, fungsi sing ngidini telusuran nggunakake printah swara ing aplikasi. Bedane karo asisten yaiku kita ora prelu komunikasi karo terminal.

Warta paling anyar sing ana gandhengane karo Spotify bisa ditemokake ing Layanan musik Fidelity sing dhuwur Bakal diluncurake ing pungkasan taun iki, layanan sing isih durung ngerti regane regane, nanging kemungkinan iki bakal padha regane kaya sing ditawakake Tidal saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.