AutoTranslate ing iPadOS lan Cathetan pangapikan app

Aplikasi iPadOs Notes duwe luwih maju, luwih-luwih yen pengin dadi alternatif sing menarik kanggo aplikasi eksternal liyane sing katon luwih apik, nganti saiki, amarga Apple mutusake menehi corak luar biasa kanggo aplikasi Notes ing perusahaan Apple Pencil.

Ing sisih liyane, Translate nerangake iPadOS kanthi akeh fitur anyar lan utamane nganggo AutoTranslate, kemungkinan ana obrolan sing bakal diterjemahake kanthi otomatis uga kita bisa nganalisa lan nerjemahake teks ing gambar kanthi langsung kanthi bantuan LiveText sing wis kalebu ing iOS 15.

Kanggo bagean, aplikasi Cathetan bakal nggunakake paling akeh fungsi multitasking anyar, saéngga ora mung nggabungake foto kanthi luwih intuisi, nanging uga bakal bisa nggunakake Apple Pencil kanthi dandan sing apik.

Kajaba iku, aplikasi terjemahan iPadOS wiwit nambah kemampuan kanggo langsung nerjemahake swara utawa teks kanthi cepet lan lancar. Bakal cocog karo LiveText kanggo menehi kamungkinan narjamahake teks kanthi langsung liwat foto kaya sing wis dingerteni sistem liyane. Kanggo bagean kasebut, aplikasi bakal nampa perbaikan ing antarmuka panganggo, kayata kedadeyan ing aplikasi Cathetan.

Ora diraguhi, rong kapabilitas kasebut bakal ndadekake iPad sing mbebayani banget cedhak karo sistem desktop luwih menarik, lan jinis aplikasi "produktivitas" iki penting banget kanggo piranti sing navigasi ing sektor sing durung ditemtokake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.