Beta kaping enem iOS 14.5, iPadOS 14.5, tvOS 14.5 lan watchOS 7.4 saiki wis dirilis kanggo pangembang

betas nomer enem

Apple mung ngluncurake sawetara betas anyar (nomer enem) kanggo macem-macem firmware kabeh piranti mung sakjam kepungkur. Tegese ana versi anyar saka betas saka iOS 14.5, iPadOS 14.5, tvOS 14.5, nontonOS 7.4 lan macOS 11.3 kanggo pangembang.

Ngelingi manawa wis ana kaping enem, bisa uga wis versi nyoba paling anyar sadurunge rilis pungkasan kanggo kabeh pangguna. mula kita bakal nggatekake dina sabanjure. Kita bisa uga duwe update kanggo kabeh wong.

Ndadekake mung siji jam manawa pangembang saiki bisa nganyari versi beta menyang iOS14.5, iPadOS 14.5, macOS Big Sur 11.3, tvOS 14.5 lan watchOS 7.4 edisi kaping enem. Kaya biasane karo piranti lunak prerelease kasebut, dirancang kanggo keperluan pangembangan lan tes wae.

Kayane, piranti kasebut ora kudu diinstal ing piranti sing digunakake saben dina, amarga piranti lunak kasebut isih duwe sawetara masalah teknis sing bisa nyegah panggunaan rutin. Pramila pemasanganipun winates pangembang mung sah dening Apple.

Kanggo nginstal iOS 14.5 lan paling anyar BOS pangembang iPadOS 14.5, pangembang pangguna bisa nginstal piranti lunak anyar minangka nganyari (ota) sapa wae ing piranti sing ndaftar.

Yen dipikirake yen wis versi beta nomer enem saka piranti lunak sing padha, bisa uga wis dadi sing terakhir kanggo pangembang, lan ora suwe Apple bakal nerbitake versi final kanggo kabeh pangguna.

Dadi, kita bakal menehi perhatian ing sawetara dina sabanjure. Amarga Apple ora nate menehi kabar nalika nerbitake pembaruan, kita bakal siyaga, lan kita bakal menehi kabar nalika dirilis.

Ora diraguhi, salah sawijining fungsi iOS 14.5 sing paling diantisipasi bareng karo watchOS 7.4 yaiku bakal bisa mbukak kunci iPhone yen sampeyan nganggo Apple Watch ing bangkekan tangan, kaya saiki karo Mac.

Kanthi sistem iki, sampeyan bisa mbukak kunci iPhone sanajan sampeyan duwe topeng ing. Sampeyan wis duwe alesan liyane kanggo tuku Apple Watch, yen durung duwe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.