Apa sampeyan bisa mbayangno HomePod kanthi baterei eksternal? Mark Gurman ngandika Apple makarya ing

NgarepPod

Salah sawijining produk sing paling sukses ing pasar saiki lan samesthine bakal terus berkembang ing mangsa ngarep yaiku pamicara sing cerdas. Apple mlebu pasar speaker pinter langsung karo HomePod luwih gedhe lan saiki terus karo sukses HomePod mini.

Pitakonan liyane sing ditakokake dening akeh pangguna sawise diluncurake mini HomePod yaiku Apple bisa miwiti salah sawijining pamicara cerdas kanthi baterei eksternal, yaiku, sampeyan bisa njupuk speaker ing endi wae utawa sampeyan ora perlu nyambungake menyang jaringan listrik. kanggo nggawe karya iki. Mark Gurman, katon maneh ing newsletter warning sing mesthi Apple nggarap prototipe speaker bertenaga baterei nanging kanthi pribadi mikir yen kita ora bakal bisa ndeleng speaker kasebut ing pasar.

Apa sampeyan bisa mbayangno HomePod kanthi baterei eksternal?

Prototipe speaker cerdas kanthi baterei eksternal mesthi wis katon ing tabel insinyur ing markas Cupertino, nanging nganti kepiye HomePod kanthi baterei internal bakal menarik? Lan bisa uga ora kabeh pamicara cerdas kudu duwe baterei eksternal supaya bisa digawa menyang endi wae, kanggo mikir Sambungan Wi-Fi dibutuhake kanggo tugas speaker pinter iki supaya sampeyan bakal ditinggal metu saka wong-wong mau yen ninggalake omah, kantor, lsp.

Bisa uga ana keluhan babagan umur baterei lan masalah liyane kayata bobote utawa resistensi kanggo bledug lan banyu ... Cekakipun, kita yakin yen Apple ngluncurake speaker cerdas kanthi baterei eksternal bakal ana keluhan luwih akeh tinimbang kaluwihan. Minangka kabukten, uga bakal ana akeh pangguna sing bakal mbela portabilitas iki lan sing, nyatane, bakal ngormati. dadi sing bisa Miturut Gurman, speaker pinter portabel iki ora bakal kasedhiya ing wektu sing suwe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.