Apple Pay cara pembayaran digital liyane dadi misuwur ing taun 2020

Saindhenging taun 2020, pangguna wiwit nggunakake, luwih saka rutin, pembayaran tanpa kontak, kanthi liwat kertu kredit, liwat Apple Pay, Samsung Pay, Google Pay utawa platform pembayaran non-fisik liyane, kanggo nyuda, nganti bisa, hubungi lan bisa njaluk virus corona.

Miturut Jim Johson saka Merchant Solution, amarga owah-owahan tren kebiasaan mbayar, pandemi kasebut wis nggawa kita luwih cedhak karo masa depan sing ora awis ing cakrawala, cakrawala sing ora kudu cedhak, nanging sing jelas yen bakal teka cepet utawa mengko.

Panganggone awis ing taun 2020 mudhun 10%, lan mung nyandhang kaping lima saka kabeh pembayaran pasuryan sing digawe ing saindenging jagad. Ing sawetara negara kayata Kanada, Prancis, Inggris, Swedia, Norwegia lan Australia, panggunaan dhuwit tunai luwih saka separo miturut Merchant Solutions.

Saindhenging taun 2019, pembayaran awis ing toko ing Amerika Serikat tekan $ 1,4 triliun, kanggo triliun taun 2020. Ing negara iki, saliyane Apple Pay, Samsung Pay lan Google Pay, uga ana cara pembayaran tanpa kontak liyane kayata sing ditawakake BestBuy, Sephora, lan Starbucks.

Wilayah Asia-Pasifik, nyebabake panggunaan pembayaran digital kanthi 40% kabeh pembayaran ing toko. Ing Amerika Serikat angka kasebut ana 10%, dene ing Eropa 7%, ing Amerika Latin 6% lan Timur Tengah 8%.

Dagang elektronik

Commerce elektronik, salah siji saka ahli waris gedhe pandemi, weruh kepiye pangguna nambah belanja kanthi 19%, nggayuh 4,6 triliun dolar, tuwuh paling dhuwur sajrone 5 taun kepungkur lan bisa tuwuh dadi 7,3 triliun ing taun 2024.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.