Cara nemokake iPhone saka Apple Watch sanajan peteng

Goleki iPhone

Mesthi sampeyan akeh sing padha karo aku, ing sawijining wektu sampeyan kalah ing omah, kantor, lsp. iPhone saka tampilan lan sampeyan ora ngerti ngendi sampeyan ninggalake. Iki Apple Watch dadi dolanane lokalisasi kanthi swara.

Dina iki, kita uga bakal nuduhake trik cilik sing ora ngerti kabeh wong lan sing ngidini iPhone uga bisa dibukak uga ngetokake cahya sumunar liwat LED mburi sing bisa mbantu kita nemokake iPhone yen ora ndhelik banget.

Supaya sampeyan bisa nemokake iPhone nganggo Apple Watch

Kaya sing wis kita gunakake, cara paling apik kanggo nemokake yaiku langsung pencet pusat kontrol kanggo ngetokake swara, nanging yen iki ora bener Kita uga bisa ngaktifake lampu LED ing bagean kamera kanggo ngetokake flashes sing bisa dideleng ing peteng. Saiki ayo ndeleng cara nindakake kabeh iki kanthi gampang.

  • Wangsulan: Bab ingkang kaping pisanan yaiku nutul terus sisih ngisor layar, geser munggah kanggo mbukak pusat kontrol lan klik lambang iPhone
  • Ing wektu kasebut, iPhone bakal ngetokake swara supaya sampeyan bisa nemokake
  • Nanging yen peteng sampeyan bisa menet terus tombol sing padha lan LED iPhone uga bakal kedhip

Secara logis, yen iPhone ora cedhak utawa kita ilang saka omah utawa kantor, Apple Watch ora bakal bisa nemokake, mula kita kudu langsung ngakses aplikasi Telusuran utawa ngakses langsung ing iCloud.com.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   mandek ngandika

    Pancen sampeyan ora bisa nggoleki iphone nganggo aplikasi telusuran ing jam apel, aku ora ngerti sebabe sampeyan ora ngerti.

    1.    Luis Padilla ngandika

      Kanthi iOS 15 sampeyan bisa

    2.    Luis Padilla ngandika

      Kanthi iOs 15 lan watchOS 8 sampeyan bisa