Cara mateni tandha latihan ing Apple Watch

Iki minangka salah sawijining pitakonan sing asring sampeyan takon lan mula kita mutusake nggawe tutorial cilik iki. Bener iki fungsi sing ing sawetara kasus iki diaktifake involuntarily ing setelan jam lan iku gampang kanggo mateni.

Ing kasusku, iki diaktifake kanthi otomatis (utawa aku bisa ngaktifake tanpa sadhar) ing versi sistem operasi watchOS sing dirilis pungkasan. Akeh sing ora aktif nanging uga apik kanggo ngerti kepiye carane bisa mateni "Latihan ngaso" utawa "ring latihan rampung" bebaya, antara liya.

Apple Watch saged ngabari kita ing wektu tartamtu sajrone latihan lan iki bisa deconcentrate. Iki minangka pilihan sing ing kasusku diaktifake dhewe, aku ora ngatur kapan wae. Saiki kita bakal weruh carane ngaktifake utawa mateni kanthi langkah-langkah prasaja iki. Tumindak iki bisa ditindakake saka jam tangan dhewe utawa saka iPhone, mula kita bakal weruh carane mateni kabar utawa bebaya kasebut saka iPhone:

  • Kita mbukak aplikasi Watch ing iPhone
  • Klik ing pilihan Training
  • Kita gulung munggah lan goleki pilihan pungkasan: Tanggepan swara

Ing titik iki kita waca sing cetha nuduhake sing Siri bisa maca kabar babagan latihan. Kita mateni utawa ngaktifake lan mung. Kanggo nindakake aktivasi utawa mateni langsung saka Apple Watch, kita kudu ngetutake langkah sing padha nanging ing jam tangan.

Kita pencet makutha digital lan ngakses Setelan. Sawise nang kita mung goleki app latihan lan pindhah menyang temokake pilihan "Respons swara" yaiku pilihan sing kudu diaktifake utawa ing kasus iki mateni. Mungkin kaya aku sampeyan ngaktifake pilihan iki tanpa sadhar utawa malah diaktifake kanthi otomatis, sing penting yaiku ngerti ngendi kita kudu mateni.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.