Chipolo One Spot, alternatif sing paling apik kanggo AirTags

Chipolo nawakake alternatif nyata pertama kanggo Apple AirTags kanthi produk sing, kanthi rega murah, nawakake kabeh keunggulan saka Panelusuran jaringan lan nambah sawetara poin supaya bisa dadi tuku sing cerdas.

Nalika Apple ngumumake kabar babagan jaringan Busca, Chipolo minangka salah sawijining merek sing pisanan gabung. Bisa uga ora pati misuwur, nanging pabrikan iki wis pirang-pirang taun ana ing jagad label panggoleki, lan pengalaman sing wis mangu-mangu mbantu mbantu ngluncurake produk bunder kanthi rega sing apik: Chipolo One Spot. Ahli waris kanggo Chipolo One, label anyar iki njupuk kauntungan saka jaringan Telusuran Apple, lan mulane duwe kabeh kaluwihan: ora perlu aplikasi pihak katelu; persiyapan cepet lan gampang tanpa kudu ndhaptar; gunakake jutaan piranti Apple kanggo ngirim lokasi sampeyan.

Spesifikasi lan konfigurasi

Rada luwih gedhe tinimbang AirTags Apple, disk plastik cilik iki nduweni baterai sing bisa diganti sing pabrike ujar kudu tahan nganti setaun kanthi panggunaan normal. Kanggo ngganti, sampeyan kudu mbukak disk, ora ana sistem penutupan sing canggih, mulane disertifikasi IPX5 (tahan udan tanpa masalah nanging ora bisa direndhem). Ing njero duwe speker cilik sing ngidini ngetokake swara nganti 120dB, luwih banter tinimbang AirTag, soko sing penting kanggo ditemokake saka sisih ngisor sofa. Lan detail cilik, sing katon ora lucu, nanging sing penting banget: duwe bolongan kanggo dipasang ing gantungan kunci, cincin ing tas utawa tas ransel ... Iki tegese malah duwe rega sing padha karo AirTag (30 € vs. € 35 kanggo produk Apple) sampeyan ora butuh aksesoris maneh kanggo nggunakake, mula rega pungkasan luwih murah ing Chipolo.

Proses konfigurasi diwiwiti nalika tekan Chipolo, sing nyebabake swara cilik sing nuduhake manawa wis diaktifake. Kita kudu mbukak aplikasi Telusuran ing iPhone iPad utawa, lan klik ing Objek, kita nambah obyek anyar lan ngenteni piranti bisa ditemokake. Saiki sampeyan mung kudu ngetutake langkah-langkah sing dituduhake lan gampang banget kaya nambah jeneng lan ikon kanggo ngenali kanthi cepet ing peta. Label kasebut wiwit saiki digandhengake karo akun iCloud lan siyap digunakake yen prelu.

Sambungan sing sampeyan gunakake yaiku Bluetooth. Kita ora duwe chip U1, sing ora ngidini telusuran AirTags kanthi tepat, prekara sing ora nggawe aku tenanan dhewe amarga operasine cukup ora mesthi. Iki uga ora duwe NFC, lan iki tegese yen ana sing nemokake, ora bakal cukup nggawa iPhone menyang chibolo, nanging kudu mbukak aplikasi Telusuran lan mindai. Ana rong titik negatif cilik, sing siji ora bisa ditrapake (telusuran sing tepat) lan liyane bisa dibenerake (aplikasi Telusuran digunakake banjur wis).

Jaringan Telusuran Apple ing layanan sampeyan

Ayo goleki sing penting, apa sing bakal mbantu sampeyan nemokake obyek sing ilang amarga Chipolo One Spot: kabeh iPhone, iPad lan Mac ing saindenging jagad iki bakal dadi antena sing ngidini sampeyan nemokake obyek sing ilang ing peta. Ya, nganti saiki nalika sampeyan menehi tag sing dilokalkan, sampeyan winates ing kisaran Bluetooth kanggo nemokake, utawa duwe kabegjan yen ana wong sing duwe aplikasi sing padha kaya sing sampeyan lewat. Saiki nganggo jaringan Telusuran Apple, sampeyan ora butuh, amarga iPhone, iPad utawa Mac sing dianyari bakal nuduhake sampeyan ing endi barang sing ilang mung sarat sing ana ing cedhake saka

Kanthi iki, yen sampeyan kelangan obyek, sampeyan bisa menehi tandha yen ilang ing aplikasi Telusuran, lan tandhani manawa ana sing nemokake (sanajan ora disengaja) dheweke bakal menehi kabar lan nuduhake sampeyan ing peta. Yen dheweke ngerti yen ana sing ilang, dheweke uga bisa njupuk, mbukak aplikasi Golek lan ndeleng pesen sing wis ditemtokake nalika sampeyan menehi tandha yen ilang, kalebu nomer telpon sing bisa ditelpon kanggo mbantu pulih. Jaringan Apple Find iki minangka sistem sing paling cedhak sing bakal mbantu sampeyan entuk target sing ilang.

Cara liya kanggo nemokake

Yen kita wis salah nyelehake ing omah, sampeyan bisa nggawe swara, saka aplikasi Telusuran utawa takon karo Siri "Endi kunci sandi?" Supaya sampeyan bisa ngetutake kanthi swara nganti sampeyan nemokake. Speaker utamane luwih banter tinimbang AirTags, lan uga swarane ora mandheg muter nganti sampeyan mateni, sing luwih praktis tinimbang kudu ngubengi takon Siri nganti sampeyan nemokake. Lan sampeyan uga bisa takon app Telusuran kanggo ngandhani rute menyang obyek sing ilang yen ana wong sing nyumbang kanggo nemokake ing peta.

Lan ing iOS 15, kita bakal duwe opsi kanggo menehi notifikasi nalika pisah, mula kita bisa nyingkirake kerugian. Kabar bakal ngandhani manawa kita wis ngiwa tombol, utawa tas ransel, lan kita bisa ngatur sawetara lokasi "aman" supaya yen sampeyan ana ing kono sampeyan ora bakal menehi kabar Kita wis ketinggalan, supaya sampeyan bisa menehi tas ransel ing omah tanpa dikandhani.

Pendapat editor

Label vokal Chipolo One Spot minangka alternatif apik kanggo Apple AirTags. Sanajan ora duwe sawetara fungsi, fungsi kasebut ora cocog banget kanggo dipikirake, lan fitur lan regane nggawe produk sing sampurna kanggo wong-wong sing pengin ngindhari obyek sing paling penting kanthi nggunakake kaluwihan jaringan Telusuran. Manzana. Kasedhiya ing situs web resmi Chipolo (pranala) kanggo pre-booking kanggo € 30 saben unit lan € 100 saben bungkus 4 unit, kanthi pangiriman wiwit wulan Agustus.

Siji Titik
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
30
  • 80%

  • Siji Titik
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 10 junio 2021
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Awet
    Penerbit: 90%
  • Rampung
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros

  • Otonomi setaun lan batere sing bisa diganti
  • Resistensi banyu IPX5
  • Nggunakake jaringan Apple Search
  • Bolongan kanggo kecanthol
  • Speaker nganti 120dB

Contra

  • Ora ana chip NFC lan U1

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.