Cuaca CARROT nampa bagean lan bentuk kustomisasi anyar

Cuaca KARROT

Konsultasi saka Prakiraan Cuaca wis dadi pertunjukan visual kanggo akeh pangembang. Aplikasi Cuaca sing diinstal minangka iOS standar duwe informasi sing tepat kanggo ngerti ramalan cuaca. Nanging, kanggo akeh pangguna cendhak lan dibutuhake Informasi tambahan sing gegandhengan karo radar cuaca, kemungkinan luwih lengkap utawa laporan cuaca sing luwih rinci. Kanggo iki, ana akeh aplikasi sing kasedhiya ing App Store kayata Cuaca KARROT. Aplikasi populer iki wis dianyari karo bagean informasi anyar apa sing kudu dituduhake lan cara anyar kanggo ngatur tampilan.

Ngatur tampilan Cuaca CARROT kanthi update anyar

Pangembang Cuaca CARROT mesthi ditondoi kanthi duwe jargon lucu nalika nganyari versi aplikasine. Kasunyatane, para pangguna minangka 'bal daging' cilik, sing ditangani saben-saben nganyari update anyar. Kajaba iku, dheweke cenderung nyelehake versi anyar ing wektu-wektu penting ing meteorologi dhasar. Ing kasus iki, dheweke nglirik alergi sing umume muncul ing taun iki:

Musim alergi, tas daging - irung, irung mripat, lan nganyari utama kanggo aplikasi cuaca favorit sampeyan!

Nganyari yaiku Versi 5.2 ditempelake ing 5.0 sing kuat lan dirancang ulang sing dirilis sawetara wulan kepungkur kanthi pangowahan internal lan eksternal sing hebat ing aplikasi kasebut. Rong aspek utama wis ditambahake ing update anyar iki:

  • Kustomisasi: Cara anyar kanggo ngatur tampilan wis digawe ing Cuaca CARROT supaya kita bisa ngowahi tampilan lan ndeleng kepiye sejatine. Mula, kita ora mbuwang wektu lan bisa nggambarake pangowahan sing ditindakake. Fitur iki mbutuhake langganan CARROT Weather Premium.
  • Bagéan anyar sing bakal dituduhake: Elemen anyar wis ditambahake ing tampilan, kalebu radar langsung, peta, bagean tandha, lan liya-liyane. Kanggo fungsi iki, sampeyan kudu langganan Premium Ultra.
Artikel sing gegandhengan:
Eve kanggo Homekit kalebu trabasan kanggo mriksa wektu lan nundha banyu

Kamungkinan saka ngowahi ukuran lan font teks ing aplikasi. Saliyane, langganan Premium Ultra kalebu kemungkinan konsultasi data pasang surut lan, uga kalebu nganti 4 lokasi rahasia anyar ing peta, game sing digawe para pangembang CARROT Weather karo veteran paling gedhe ing aplikasi kasebut.

Cuaca CARROT (Tautan AppStore)
Cuaca KARROTfree

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.