Deezer nggabung karo HomePod

NgarepPod

Kabeh wong ngerti yen sampeyan pengin ngandhani Siri supaya muter musik liwat HomePod, sampeyan kudu langganan Apple Music. Sawetara wektu kepungkur, sampeyan uga bisa nindakake yen sampeyan pelanggan Pandora. Saiki Apple nguripake tunyuk kanggo Deezer uga. Spotify, isih dilarang.

Iki tegese yen sampeyan langganan platform musik streaming Deezer, sampeyan bisa muter ing HomePod langsung karo Siri. Kanthi kabeh kualitas audio sing ditawakake platform iki.

Saiki, kita bisa ngrungokake musik kanthi streaming Kualitas CD ditawakake platform musik Deezer, ing HomePod kita, tanpa luwih dhisik liwat aplikasi iPhone.

Iki tegese yen sampeyan langganan Deezer, saiki sampeyan bisa langsung komunikasi karo NgarepPod banjur ucapake "Hei Siri, mainake musik Deezer" utawa "Hei Siri, mainake (lagu kaya ngono)" banjur bakal diputer saka platform.

Deezer mung ngumumake dina iki yen bakal nggabung karo HomePod. Iki tegese pangguna bakal bisa ngonfigurasi Deezer minangka layanan musik. sing wis ditemtokake ing HomePod lan HomePod mini anyar.

Yen wis siyap, sampeyan bisa takon menyang HomePod Siri muter lagu, album lan dhaptar lagu. Ora nggunakake Apple Music, unit kasebut bakal langsung streaming saka platform Deezer.

Deezer ujar manawa HomePod malah bisa streaming musik lossless berkualitas tinggi yen sampeyan dadi pelanggan Deezer HiFi. Nanging, integrasi kasebut ora nganti tekan podcast utawa konten audio live Deezer; mung kanggo musik ing katalog.

Kanggo duwe layanan anyar, download versi paling anyar saka app Deezer ing iPhone lan priksa manawa wis dianyari menyang iOS 14.3 utawa mengko. Deezer duwe udakara 16 yuta pangguna aktif kanthi perpustakaan streaming 73 yuta lagu. Warta apik, tanpa mangu-mangu. Apa Apple bakal nindakake perkara sing padha karo Spotify? Muga-muga bisa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Bruno ngandika

    Sampeyan kudu mriksa tulisan artikel, ditulis kanthi parah nganti ora dingerteni ...