Download WhatsApp

Download WhatsApp gratis Gampang banget, amarga saiki, aplikasi kasebut gratis kanggo kabeh platform. Iki minangka alasan utama kanggo sukses, uga kemungkinan kasedhiya ing atusan yuta piranti ing saindenging jagad. Mula, kita pengin menehi tangan ngerti carane instal WhatsApp gratis kanthi cara sing paling gampang, amarga tutorial sing diwenehake. Mula, gunakake menu lan bagean sing beda kanggo nemokake tutorial sing dibutuhake, kita bakal menehi kabeh informasi sing sampeyan butuhake supaya ora kliwat langkah siji sajrone instalasi.

Kajaba iku, WhatsApp duwe legiasi penting insinyur, nanging ora mung kanthi resmi, nanging uga ora resmi, dadi versi WhatsApp sing wis dimodifikasi ora bisa ilang, sing dikenal minangka sing misuwur Tampilan Whatsapp Plus, aplikasi WhatsApp sing ngidini kita entuk luwih akeh, amarga kalebu fungsi fantastis sing ora ana ing aplikasi asli, mula kita bakal mbantu ndownload WhatsApp Plus kanthi gratis ing piranti sampeyan, versi paling anyar modifikasi sing paling populer saka klien olahpesen sing misuwur ing alam semesta.

Seneng Tampilan Whatsapp ing piranti apa wae

Download WhatsApp
Kasus saka WhatsApp kanggo iPhone iku aneh. Platform Apple minangka sing nglairake WhatsApp minangka klien olahpesen, tekan taun 2010 ing iOS App Store kanthi rega € 0,99, lan iki njamin sampeyan bisa urip saklawase, yaiku, sampeyan ora prelu nganyari WhatsApp gratis, nanging WhatsApp mesthi kerja sawise tuku pertama. Mengko WhatsApp dadi gratis maneh ing 2013, nanging dadi layanan langganan tahunan, regane € 0,99 sajrone setaun layanan. Ana sing sawise akuisisi Facebook wis diilangi, saiki ndownload WhatsApp gratis bisa uga, lan ing salawas-lawase.

WhatsApp Messenger (Link AppStore)
Tampilan Whatsapp Messengerfree

WhatsApp kabukten diluncurake ing Blackberry Uga, sanajan kasunyatane saiki minangka sistem sing ora diterusake amarga ilang perusahaan, WhatsApp tetep fungsional lan bebas ing sistem operasi iki. Sanajan wis BBPin dadi saingan sing hebat ing kasus iki, WhatsApp maneh ngatur aturan sistem miturut kekarepane, lan umume pangguna seneng milih klien olahpesen cepet sing paling populer ing pasar, kita ora nyalahake. BlackBerry dirancang kanthi tepat kanggo tujuan kasebut, keyboard fisik menehi kecepatan lan kesederhanaan kanggo ngetik yen piranti liyane ora bisa digayuh.

Uga ora bisa ilang WhatsApp ing Android, minangka sistem operasi utama ing pasar, pamrentahan udakara 70% piranti seluler ing saindenging jagad, mula WhatsApp luwih kuwat ing Android tinimbang sistem operasi apa wae. Platform iki minangka sing pertama download WhatsApp gratis Sampeyan uga bisa nganyari langganan aplikasi ora dadi angel banget ing Android, amarga nalika dina akses kasebut diaktifake maneh lan nganyari maneh sajrone setaun ora ana enteke. Download WhatsApp kanggo Android Gampang banget kaya menyang Google Play Store lan nggoleki ing antarane aplikasi sing paling diunduh, iku mesthi lan mesthi ana ing antarane sing pertama.

Kajaba iku kanggo tablet cerdas, download WhatsApp kanggo tablet Bisa banget, lan kita bisa nemokake akeh alternatif, luwih-luwih nalika piranti kasebut nggunakake sistem operasi Android. Kita duwe kamungkinan kanggo nginstal nggunakake kertu SIM ing tablet kasebut dhewe, utawa nggunakake kertu SIM liyane saka ponsel. Kajaba iku, versi WhatsApp Web bisa digunakake ing tablet nggunakake mode desktop ing browser sing disenengi, dadi kita bakal duwe versi WhatsApp ing tablet tanpa kakehan gaweyan.

Nanging, tablet sing paling populer yaiku iPad. Ing kasus iki, nginstal WhatsApp umume, yaiku, minangka aplikasi, angel banget, lan kita mung bisa nindakake gerakan iki kanthi nggunakake alat kayata Jailbreak, nanging, kaya tablet Android, sampeyan bisa nggunakake layanan WhatsApp Web kanthi gampang lan bisa diakses saka endi wae browser ing iPad, supaya bisa digunakake WhatsApp gratis ing iPad Tanpa kakehan usaha, kita mung kudu ngakses layanan Web WhatsApp saka browser Safari dhewe lan milih mode versi desktop.

Instal WhatsApp ing PC

Whatsapp kanggo pc

Ing wulan Mei 2016, kita duwe warta yen WhatsApp pungkasane mutusake ngluncurake versi WhatsApp kanggo MacDadi, kita bisa ndownload aplikasi WhatsApp langsung menyang Mac kanthi cepet lan ngobrol karo kabeh kontak kanthi nyenengake keyboard lan layar komputer, apa laptop kayata MacBook utawa desktop kaya iMac, sing penting yaiku kita bisa komunikasi karo kanca lan wong sing dikasihi amarga aplikasi kasebut WhatsApp kanggo Mac.

Nanging ora kabeh tetep ing kene, lan iku aplikasi kanggo Samsung kanggo pc teka ing wektu sing padha. Komputer apa wae sing sistem operasi yaiku Windows 8, Windows 8.1 utawa Windows 10, bisa ndownload WhatsApp kanggo PC lan mbukak kanthi asli kaya aplikasi liyane. Siji-sijine sing negatif yaiku klien WhatsApp Web sing sederhana, lan dudu aplikasi sing kapisah. Nanging, kita ora mung bisa ngobrol karo kabeh kontak kaya versi WhatsApp kanggo iPhone lan WhatsApp kanggo Android, nanging uga bisa ngirim dokumen menyang kontak, lan mesthi wae nuduhake foto sing ana ing PC.

Apa Whatsapp?

WhatsApp minangka aplikasi olahpesen cepet sing paling populer saiki. Ora mung aplikasi sing paling asring digunakake ing smartphone ing saindenging jagad, nanging uga aplikasi kasebut iku wis ngowahi cara komunikasi karo kabeh wong, aplikasi iki wis nuwuhake kemungkinan ngirim pesen menyang kontak kita. Nyatane, kita bisa uga mikir manawa komunikasi karo wong sing ditresnani wis owah, mula wis suwe saya suwe saya maju, nanging intine tetep padha, ngirim pesen kanthi cepet.

Kayane bisa ngirit akeh tagihan kanggo kabeh wong, amarga teknologi 3G sing tuwuh akeh aplikasi wiwit akeh, nanging ora ana sing fleksibel, gampang digunakake lan cepet kaya WhatsApp. Mula, dheweke cepet ngukir bolongan lan ganti PIN BlackBerry. Iku gampang kanggo ngirim nomer pesen sing ora ditemtokake lan tanpa wates kanthi nyata, saliyane, sakcepete sawise nggawe grup kontak ing obrolan sing padha, uga fungsi ngirim foto, nambah WhatsApp menyang ndhuwur kabeh penghasilan dhaptar lan sukses, apa wae platform.

Whatsapp kanggo seluler

Aplikasi kasebut pisanan teka ing iOS App Store ing Januari 2010, mula, aplikasi kasebut saiki umure wis luwih saka enem taun. Nanging kanthi lumaku wektu, bisa entuk kompatibilitas kanggo Android, BlackBerry, Windows Phone, Symbian lan uga Seri S40. Akeh sistem operasi kasebut ilang nalika WhatsApp tetep terus dhuwur. Pramila kita ora bisa mangu-mangu babagan sukses, WhatsApp wis nggawe revolusi ing jagad olahpesen kaya sing kita ngerteni.

Jeneng aplikasi kasebut asale saka ekspresi ing basa Inggris "Ana apa?", salam sing modis ing kalangan remaja. Kanthi kabeh lan kabeh, sing mesthi ana artine yaiku logo ijo, balon pesen sing ana telpon ing njero, sederhana nanging langsung, ikon sing diakoni sacara global, kaya sing bisa diarani merek liyane, lan WhatsApp yaiku bagean saka urip saben dina atusan yuta wong ing saindenging jagad, kaya sampeyan, sing maca kita. Pramila sampeyan teka ing kaca iki, amarga kita pengin mulang babagan aplikasi fantastis iki supaya sampeyan entuk manfaat lan ngobrol karo sampeyan. Apa sampeyan ngerti manawa wis ana wong sing nandhang sangsara Kecanduan WhatsApp?

Sampeyan bisa tansah nganyari WhatsApp

Nganyari WhatsApp iku gampang, apa wae platform sampeyan, sampeyan mung kudu menyang iOS App Store lan goleki pembaruan kanggo ngerti yen wis waktune utawa ora. nganyari WhatsApp. Salah sawijining pembaruan sing disenengi kanggo WhatsApp kanggo iOS yaiku sing disebut "perbaikan bug", sing asring ningkatake kinerja aplikasi, nanging ndhelikake akeh warta sing bakal muncul. Saliyane, ing Android, kerjane padha, kita kudu menyang Google Play Store, lan sawise mlebu, bakal menehi informasi babagan aplikasi sing mbutuhake nganyari.

Sistem enkripsi WhatsApp 

Enkripsi WhatsApp

Amarga tuwuhing panjaluk keamanan suwe-suwe, WhatsApp mutusake wiwitan taun 2016 kanggo nyakup sistem enkripsi pesen. Yen bisa, telpon lan pesen sing dikirim ndhelik saka mburi-mburi, tegese WhatsApp lan pihak katelu ora bisa ngrungokake utawa maca. Kabar keamanan cilik bakal ditampilake saben-saben miwiti ngobrol karo pangguna anyar kanggo ngandhani kabeh komunikasi wis aman lan ndhelikWhatsApp wis yakin babagan keamanan lan privasi, lan dudu perkara sing bisa disepelekake, saiki penting banget supaya data tetep aman.

WhatsApp wis ngowahi urip kita

Miturut studi paling anyar, 53% wong Spanyol duwe obrolan WhatsApp antara 5 lan 50 saben dina, lan dudu perkara sing ngagetne kita, mula akeh pangguna sing nggunakake aplikasi iki minangka sarana komunikasi utama, akeh pangguna ing saindenging jagad iki sing menehi kapercayan. Kangge, 90% pangguna WhatsApp minangka pangguna aktif, yaiku nggunakake layanan luwih saka sepisan saben dina, dadi sarana komunikasi nyata lan utama. Aplikasi olahpesen cepet sing paling umum digunakake kanthi 98,1% kabeh pangguna, ing ndhuwur kompetisi kayata Telegram, Skype utawa Facebook Messenger.

Ing wulan Februari 2016, WhatsApp ngilangi alangan siji milyar pangguna, layanan olahpesen ngluwihi pelanggan Facebook Messenger udakara 200 yuta, kayata. Miturut statistik paling anyar, server WhatsApp nangani udakara 42.000 yuta pesen lan luwih saka 250 yuta video saben dinane, momotan sing cukup signifikan, sing mbuktekake popularitas klien olahpesen iki lan kepiye modyane ganti. Ing endi kita ngobrol lan komunikasi karo kanca , wong sing dikasihi lan kabeh makhluk ing sekitar kita.

Alternatif kanggo WhatsApp

Nanging, sanajan wis umum digunakake ing saindenging jagad, ana pasar sing nolak, kayata China, sing disenengi WeChat, Korea Selatan, ing endi Kakao Talk mrentah, utawa Jepang, ing endi Line terus njaga posisi sing dominan. Nanging, kanthi kasunyatan manawa aplikasi kasebut dadi gratis seumur hidup lan ngluncurake WhatsApp Web, saya akeh sing gabung.

Sinau WhatsApp Plus lan variane

Sanajan ora kasedhiya kanggo iOS (kajaba sampeyan duwe jailbreak), akeh Modifikasi WhatsApp Plus sing wis digawe dening macem-macem pangembang. Contone, WhatsApp Plus Holo, yaiku versi WhatsApp Plus sing ngidini panggunaan antarmuka Holo kanggo piranti Android sing durung dianyari. Versi Holo iki dihentikan ing pungkasan taun kepungkur amarga kasunyatan manawa umume piranti Android wis duwe antarmuka sing kasebut sadurunge. Nanging, sumber liyane wis muncul, kayata WhatsApp Plus Jimods, modifikasi WhatsApp adhedhasar salah sawijining kompilasi paling anyar, dadi salah sawijining versi paling stabil sing bisa ditemokake ing internet.

Ing papan iki, sampeyan bakal nemokake kabeh informasi sing dibutuhake, kabeh modifikasi WhatsApp, versi asli, uga tutorial sing gampang lan bisa diakses supaya sampeyan bisa nggunakake paling maksimal Whatsapp gratis. Penting, supaya ngerti kanthi jero aplikasi sing digunakake kaya WhatsApp, lan utamane kita ngerti watesan, rega lan kasedhiyan kasebut. Penerapan ciri kasebut bisa dadi pedhang bermata loro gumantung saka kahanan apa, mula kita kudu ati-ati lan profesionalisme akeh.

WhatsApp ing negara liya

WhatsApp ing negara liya

Cara WhatsApp ngrusak wates-wates geografis uga kudu dikatutake, mula ana pitakonan babagan apa Aku bisa nggunakake WhatsApp ing sanjabane negara, lan wangsulane pancen ya. WhatsApp bakal bisa digunakake kanthi gratis ing endi wae utawa piranti sing sadurunge wis diaktifake lan duwe sambungan internet, 3G utawa WiFi. Kajaba iku, kita ora bakal kelangan pangguna kajaba instal aplikasi, dadi WhatsApp gampang digunakake ing negara apa wae, kita bisa terus njaga kontak karo wong sing ditresnani ing endi wae, mung butuh sambungan internet.

Kamungkinan apik WhatsApp liyane yaiku supaya bisa gunakake akun WhatsApp sing padha karo kertu apa wae sing wis dikenalake. Ya, yen, kayata, kita wis ngaktifake WhatsApp nganggo kertu nasional, nanging kita arep lelungan menyang luar negeri lan luwih seneng mbayar tarif data sing ana ing negara tujuan, mung kudu masang kertu lan terus seneng iku, amarga kontak kita Dheweke bisa terus ngobrol karo kita liwat nomer sadurunge sing ana gandhengane karo WhatsApp, cara sing apik kanggo terus ngobrol karo kanca-kanca nalika manggon ing luar negeri, sanajan kita duwe nomer telpon liyane kanggo njupuk tarif nasional.

Bab sing sampeyan ora ngerti babagan WhatsApp 

Logo Whatsapp

WhatsApp lair ing taun 2009. Bali ing 2014, WhatsApp dipikolehi dening Facebook kanthi ijol-ijolan 19.000 yuta dolar, apa sing sampeyan ora ngerti yaiku jeneng pangripta WhatsApp, Jan Koum lan Brian Acton, nilar Yahoo ing taun 2009 lan nawakake layanane menyang Facebook lan Twitter, kalorone perusahaan nolak, lan dheweke ora ngerti sepira penyesalane, lan Facebook bisa ngirit milyaran dolar yen wis nyewa dheweke. Ora ngrekrut nglayani para pencipta kanthi apik, sing wis dadi miliarder kanthi cara heroik.

Aspek liyane sing sampeyan ora ngerti yaiku WhatsApp ora nate ngenteni sepeser punta kanggo pariwaraAmarga perusahaan ora nate nempatake iklan ing papan liya kanggo promosi aplikasi, mula sukses bisa diucapake. Kajaba iku, nggawe operator kelangan akeh dhuwit, luwih dhisik kanthi ngilangi SMS lan saiki uga nambah kemungkinan nggawe telpon VOIP liwat WhatsApp. Nanging, telpon video uga diwiwiti ing WhatsApp, sing tegese cara liya kanggo komunikasi, WhatsApp ngganti kabeh sing disentuh, lan yaiku legiun pangguna pirang-pirang dolar sing bakal ngetutake ing kana ing endi wae.

Muga-muga sampeyan bisa nemokake apa wae sing digoleki wasap Ing kene, kita duwe kabeh sing dibutuhake kanggo aplikasi olahpesen cepet paling apik ing pasar. Yen sampeyan pengin download whatsapp gratis, ing kene sampeyan bakal nemokake kabeh sing dibutuhake.