DuckDuckGo ngenalake alat dhewe kanggo nglewati pelacak email

DuckDuckGo Ngenalake Perlindhungan Email

Pelacakan dening perusahaan gedhe wis dadi salah sawijining pilar dhasar kanggo investasi kanggo nglindhungi privasi pangguna. Apple nampilake fungsine sawetara wulan kepungkur ing WWDC 'Singidaken Emailku'. Alat sing bisa nyingkiri pelacakan email sing ditampa kanthi ngirim informasi palsu menyang pelacak nggunakake email acak sing digawe dening iCloud. Kanthi cara sing padha, DuckDuckGo wis ngluncurake alat proteksi email dhewe. Kanthi premis nglindhungi informasi lan privasi pangguna, alat iki wiwit bisa digunakake ing tahap beta.

Pelacakan email: mungsuh umum

Kasunyatan sing ana ing sekitar kita yaiku ora nindakake apa-apa kajaba nuduhake informasi tanpa sadhar. Miturut sawetara studi sing diterbitake, luwih saka 70% email sing mbukak lan nampa ngemot pelacak. Iki tegese pangirim bisa ngerti nalika kita mbukak email, saka ngendi lan piranti apa. Minangka conto liyane, yaiku nglanggar privasi sing kita tampilake lan mbaka sethithik bakal katon.

DuckDuckGo minangka browser web sing ngurus njamin privasi pangguna ing telusuran ngalangi alat apa wae sing ngganggu privasi pangguna. Nduwe aplikasi kanggo iOS lan Android lan minangka salah sawijining browser sing paling akeh. Utamane, ngelingi evolusi lan integrasi ing browser gedhe amarga ekstensi.

Artikel sing gegandhengan:
Apple menehi kejutan lan ngluncurake iCloud + ing WWDC 2021

Perlindhungan email

DuckDuckGo ngluncurake alat anti-pelacakan dhewe kanggo email

Layanan penerusan email gratis ngilangi pelacak email lan nglindhungi privasi alamat email pribadi tanpa njaluk sampeyan ngganti aplikasi utawa layanan email.

Saka browser web aman dheweke wis mutusake ngluncurake pangayoman email. Alat anyar iki meh padha karo iCloud + 'Singidaken Emailku'. Nanging, beda-beda ing sawetara konsep sing bakal dianalisis ing ngisor iki. Kira-kira, minangka alat sing bisa nyegah pelacak nglumpukake informasi pangguna nalika mbukak email, nambah privasi para pangguna.

Operasi alat DuckDuckGo mbutuhake nggawe email miturut domain @ duck.com. Kabeh email sing ditampa ing kothak mlebu utama bakal mbukak liwat sistem Duck ing domain @ duck.com. Ing langkah kasebut, sistem bakal mbusak lan mbatalake tracker apa wae sing ditemokake lan bakal nerusake email, tanpa nglacak, menyang akun email asli, kayata Gmail utawa Outlook.

Perlindhungan email

Privasi pangguna ing sorotan

Bedane sistem iki lan sistem sing digunakake Apple yaiku alat Big Apple ora ngilangi pelacak ngirim informasi sing salah lan acak thanks kanggo mumbul liwat email sing digawe kanthi acak. Nanging, alat DuckDuckGo bisa mbusak pelacak lan ngirim surat prawan menyang akun elektronik utama.

Kajaba iku, minangka jaminan saka browser, fungsi kasebut kompatibel karo piranti apa wae amarga integrasi ekstensi ing browser gedhe. Nanging, iCloud + 'Singidaken Emailku' mung bakal kasedhiya ing iOS, iPadOS lan macOS. Ing versi final saka betas sing diluncurake sajrone wulan kasebut, mesthine.

Fitur DuckDuckGo mung dites ing klompok testosteron pilihan. Sanajan logis yen ing minggu ngarep bakal kasedhiya kanggo kabeh wong. Yen sampeyan pengin ngakses beta, sampeyan kudu ngakses aplikasi, bukak Setelan> Fungsi beta> Proteksi surat> Gabung karo dhaptar tunggu.

Browser Privasi DuckDuckGo (Link AppStore)
Browser privasi DuckDuckGofree

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.