Ekspansi mini Warna HomePod diwiwiti ing Australia lan Selandia Baru

Warna mini HomePod

Ing wayahe lan nalika kita kabeh ngenteni mini HomePod anyar tekan bawana lawas sawise desas-desus sing diluncurake ing Italia, Perusahaan Cupertino bubar ngluncurake mini HomePod warna-warni anyar ing toko ing Australia lan Selandia Baru. Iki bisa dadi prelude kanggo peluncuran resmi ing negara kita lan ing akeh liyane ing Eropah, supaya dina iki kita bakal weruh banget saka gerakan ing situs web Apple.

Ana gosip sing dilebokake ing Italia dina iki, Selasa, 24 November

Wengi kita rembugan urip ing Apple Podcast kita. Gosip nempatake warna anyar HomePod mini ing toko Apple ing Italia kanggo dina iki lan esuk iki kita weruh kabar ing MacRumors saka rawuh kanggo pangguna ing Australia lan Selandia Baru. Ing wayahe iki ora kedadeyan lan situs web Apple ing negara kasebut lan ing negara liya nuduhake peluncuran sadurunge pungkasan November iki.

Werna anyar kanggo pamicara Apple yaiku biru, oranye lan kuning, sing jelas nambah ireng lan putih khas edisi pisanan. Model-model anyar iki mung nambah prabédan ing tampilan njaba, ora ana owah-owahan ing interior utawa dandan sing signifikan ngluwihi warna kasebut. Rega ing Australia yaiku $ 149 lan $ 159 kanggo Selandia Baru. Ing negara kita isih 99 euro lan muga-muga dheweke bakal diluncurake kanthi resmi ing kaca resmi Apple lan ing toko.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.