Facebook ngajak pangguna kanggo ngaktifake pelacakan ing iOS14.5 supaya tetep bebas

Facebook lan WhatsApp

Strategi sing ditindakake Facebook wiwit diumumake manawa Apple bakal ngenalake fitur ing iOS sing bakal ngidini pangguna aplikasi kasebut ora bakal nglacak kegiatan sampeyan, Perusahaan Mark Zuckerberg wis ngupayakake apa wae supaya Apple ganti pikir, kaya sing diarepake, durung bisa ditindakake.

Amarga gagal nggawe Apple ngganti posisine, saka Facebook, dheweke wis ganti pesen menyang publik supaya para pangguna bisa ngaktifake pelacakan data ing iOS 14.5, amarga bakal ngidini perusahaan kasebut terus nawakake aplikasi kanthi gratis.

Facebook iOS 14.5

Minangka negesake verge, media sing nduweni akses menyang pesen sing bakal ditampilake ing update mbesuk ing Facebook lan Instagram, perusahaan Mark Zuckerberg ngajak kita ngidini nglacak kegiatan liwat aplikasi amarga sebab-sebab ing ngisor iki:

  • Tampilake iklan liyane sing dipersonalisasi
  • Mbantu supaya Instagram / Facebook tetep bebas
  • Dhukungan bisnis sing gumantung karo iklan kanggo nggayuh para pelanggan

Pesen-pesen kasebut, yaiku saka Facebook padha ngarani layar pendhidhikan, dheweke bakal langsung ditampilake menyang pangguna sadurunge ana Transparansi Pelacakan Aplikasi.

Kanggo mbantu wong nggawe keputusan sing luwih akeh, kita uga nuduhake layar dhewe, uga karo Apple. Nyedhiyakake informasi luwih lengkap babagan cara nggunakake iklan sing dipersonalisasi, sing ndhukung bisnis cilik lan njaga aplikasi gratis. Yen sampeyan nampa pituduh saka Facebook lan Instagram, pariwara sing sampeyan tingali ing aplikasi kasebut ora bakal diganti. Yen sampeyan ora nampa, sampeyan bakal terus ndeleng pariwara, nanging pariwara kasebut bakal kurang relevan karo sampeyan. Nampa indikasi kasebut ora ateges Facebook nglumpukake jinis data anyar. Iku tegese kita bisa terus nawakake pengalaman sing luwih apik kanggo wong.

Paling penting yaiku poin nomer loro, sing ujar yen nampa pelacakan, kalorone layanan kasebut tetep bebas. Ora ana bukti sing nuduhake yen kaloro platform kasebut wis nate mikir babagan pambayaran dienggo, amarga bisa uga nyebabake pangguna pangguna menyang platform liyane.

Pedoman Apple nglarang aplikasi saka nawakake sawetara jenis insentif pangguna kanggo ngaktifake pelacakan data. Amarga Facebook negesake yen pesen kasebut informatif, nanging akeh pangguna sing bisa ndeleng manawa kudu terus nggunakake platform iki kanthi gratis.

Pesen kasebut bakal wiwit ditampilake ing Facebook lan Instagram ing dina / minggu sabanjure.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.