Facebook nolak berkolaborasi karo Apple nalika nglawan Epic Games

Hubungane Facebook lan Apple ora apik, dudu rahasia. Langkah-langkah sing wis diterapake Apple ing iOS 14 ora bakal migunani tumrap vakum data yaiku Facebook. Minangka asil saka hubungan sing ala iki, nalika Apple mbutuhake kolaborasi Facebook kanggo ngadhepi Epic Games, Dheweke wis nemoni tembok.

Apple bola-bali njaluk saka Facebook sawetara dokumen sing dibutuhake kanggo sidhang Epic Games, ing endi Vivek Sharma, eksekutif Facebook, diajak dadi saksi dening Epic, sing bakal ngomong babagan watesan Apple babagan distribusi aplikasi, proses App Store ...

Ketoke ana luwih saka 17.000 dokumen sing ana gandhengane karo Vivek Sharma Apple nganggep relevan ing kasus kasebut. Facebook nolak nyedhiyakake, kanthi negesake manawa panjaluk "ora sengaja, ora adil lan ora adil". Nganti saiki, Facebook wis nyedhiyakake Apple luwih saka 1.600 dokumen, kalebu 200 sing ana gandhengane karo Sharma, nanging saka Apple dheweke yakin manawa cukup.

Apple negesake manawa Facebook ora nggatekake panjaluk nggunakake taktik keterlambatan wiwit Desember pungkasan. Amarga ora gelem kerja sama Facebook, dheweke setuju ora njaluk dokumen liyane yen ora ana eksekutif Facebook sing menehi kesaksian, nanging kanthi nyebutake Sharma minangka saksi dening Epic, Apple maneh njaluk dokumen kasebut.

Sadurunge pangowahan kasebut mesthi wae, Apple wis njaluk pengadilan supaya Facebook ndhawuhi tundhuk karo panjaluk dokumen saengga perusahaan kasebut "duwe kesempatan sing cukup kanggo takon marang saksi pengadilan." Facebook ujar manawa ora bisa dipeksa "mriksa puluhan ewu dokumen maneh amarga Apple pengin golek materi tambahan teoritis kanggo takon."

Hakim setuju karo Facebook

Pengadilan nolak panjaluk Apple kanggo meksa Facebook kanggo nampilake dokumen tambahan lan wis nggambarake minangka ekstemporer. Nanging, hakim kasebut ujar manawa Apple bisa nggawe usul supaya Vivek Sharma dipecat minangka saksi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.