File CAD saka iPhone 14 Pro mbesuk bocor

iPhone 14 CAD

Ing pirang-pirang kesempatan, jinis bocor kasebut dadi bener. Ing kasus iki, maneh, media sing wis diverifikasi saka bocor sing padha sadurunge wis nerbitake sawetara file ing bentuk gambar CAD saka model iPhone 14 Pro ing ngisor iki. Model iPhone iki ora bakal ngirim estetika banget dibandhingake karo model saiki, kamera bakal ngetutake skema sing padha lan sepisanan kabeh katon meh padha karo iPhone 13 saiki.

Gambar sing bocor ora beda karo model saiki kajaba ing sawetara titik

iPhone 14 CAD

Sing bisa dideleng yaiku model iPhone 14 Pro anyar iki bisa ditambah owah-owahan ing sisih karo pigura rounder lan Luwih tipis. Iki minangka apresiasi warta lan desas-desus sing katon ing jaringan, amarga ora ana rincian sing tepat babagan langkah-langkah utawa liya-liyane.

Ing sisih liyane, kita nemokake owah-owahan ing ngarep lan iki nuduhake yen kedudukan saiki bakal diganti, dadi bolongan bunder cilik ing sisih tengah kanggo kamera ngarep lan liyane kanggo sensor Face ID ing bentuk pil. Mburi sing cetha ditampilake ing CAD iki katon kaya bakal njaga kekandelan lensa kamera kaya ing model saiki.

Gosip kasebut katon luwih terus-terusan saiki lan ana cara sing dawa kanggo ndeleng tekane model iPhone 14. Ing kasus iki, wiwit MacRumors padha nuduhake Gambar CAD bocor dening media 91mobiles, nanging jaringan ngomong dawa lan hard babagan model iPhone anyar iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.