Apple Fitness + adaptasi kanthi ngluncurake latihan kanggo wanita hamil lan wong tuwa

Latihan anyar ing Apple Fitness +

El Apple Watch Wis mandheg dadi gadget mung ing koleksi Apple supaya diposisikan minangka piranti sing ningkatake kualitas panguripane wong. Kajaba iku, kanthi ngluncurake gym virtual ing Big Apple Apel Fitness +, pangguna sing manggon ing negara sing wis kasedhiya bisa melu sesi latihan kanggo macem-macem olahraga, intensitas lan irama sing ana gandhengane karo level fitness fisik kita. Sawetara jam kepungkur, dheweke ngumumake latihan anyar kanggo wanita hamil lan wong sing luwih tuwa. Langkah sing apik saka Cupertino kanggo nyoba nutupi kabeh kabutuhan pangguna potensial gym virtual sing uga ditambahake latihan anyar kanggo macem-macem olahraga lan pelatih pribadi anyar karo sopo sing kudu dilatih.

Latihan kanggo wong sing luwih tuwa lan wanita hamil, sing anyar saka Apple Fitness +

Apple Fitness +, layanan fitness pisanan sing dibangun ing sekitar Apple Watch, ngenalake luwih akeh cara kanggo nyenengake lan kalebu kabeh wong kanthi latihan anyar sing dirancang khusus kanggo meteng lan lansia, uga macem-macem latihan interval intensitas yoga anyar (HIIT) lan latihan kekuatan kanggo pamula. Latihan kasebut dirancang kanggo mbantu pangguna ngembangake kapercayan olahraga, ora preduli level fitness, apa lagi wae diwiwiti, nyoba sing anyar, utawa bali maneh ngleksanani pisanan. 

ing latihan kanggo wanita hamil Apple Fitness + bakal dipimpin ibu mbesuk Betina Gozo lan ibu-ibu Emily Fayette lan Anja García. Manzana njamin latihan 10-menit sing anyar iki dirancang supaya bisa ditindakake kanthi gampang lan cepet sajrone meteng, lan luwih-luwih kahanan fisik wanita sing hamil. Kajaba iku, latihan liyane ing platform bisa dikurangi intensitas supaya bisa gabung karo latihan anyar kasebut. Sawetara latihan ditujukan kanggo wong sing mbutuhake perawatan sosial lan kesehatan khusus.

Artikel sing gegandhengan:
Apple Fitness +, layanan fitness sing tujuane kanggo Apple Watch

Dheweke uga ditambahake latian anyar kanggo wong sing luwih tuwa Disutradarai dening Molly Fox, Gregg Cook, Dustin Brown, Bakari Williams lan John González. Saben wong duwe spesialisasi ing jinis olahraga: kekuatan, yoga, HIIT, joget, lsp. Dheweke yakin 8 latihan anyar iki dheweke ditindakake kanthi dumbbell cilik utawa kanthi bobot awak sampeyan dhewe. Dadi ora dibutuhake akeh materi, kajaba Apple Watch supaya bisa koordinasi karo platform, jelas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.