Fitur Anyar Bocor kanggo Future iPad Air 5, iPad Mini 6, lan iPad 9

IPad Mini

Siklus presentasi sing ditindakake Apple sajrone sejarah wis kena pengaruh sajrone taun-taun pungkasan. Nganti durung suwe, September wulan iPhone nalika Oktober wulan iPad. Ora preduli wulan presentasi, sing jelas yaiku Apple ngupayakake nganyari kabeh iPads ing antarane yaiku iPad Air 5, iPad Mini 6, lan iPad generasi kaping 9. Nyatane, vendor Cina wis mbukak sawetara fitur sing pungkasane bisa kalebu ing piranti kasebut.

Iki bisa uga iPad Air 5, iPad Mini 6 lan iPad 9 sing anyar

Informasi kasebut asalé saka medium Jepang sing kondhang, MacOtakara, sing wis entuk bocor utama saka pemasok Cina sing dikenal karo dunia teknologi. Thanks kanggo bocor, kita bisa ngonfirmasi, uga desas desus liyane sadurunge Apple ngupayakake nganyari iPad Air, iPad Mini lan iPad menyang generasi sabanjure.

Artikel sing gegandhengan:
Generasi sabanjure iPad Mini bakal nampilake tampilan mini-LED

Miturut informasi sing diwenehake, iPad Air 5 Iki bakal nduweni desain sing padha karo iPad Pro 11-generasi kaping telu. Yaiku, kita bisa ngetik kanthi ukuran 11 inci saliyane ngenalake sistem kamera dobel: sudhut amba lan amba sudhut ultra. Babagan chip sing bakal dilebokake, bakal ana A15 chip Bionic, sadulur saka A15 sing bakal nggawa iPhone 13. Chip kasebut bakal kompatibel karo 5G mmWave. Pungkasane, iPad Air 5 bisa nggabungake papat pamicara.

Desas desus terus karo dheweke IPad generasi kaping 9, model tablet paling dhasar sing dikomersialake Apple. Ora ana barang anyar sing dilebokake ing piranti iki sajrone pirang-pirang taun. Apple bisa uga pengin tetep desain nganti 2022 utawa luwih, lan tujuane yaiku nyedhiyakake iPad sing murah lan kuat.

mini iPad

Pungkasan, Mini iPad generasi kaping 6 Bakal duwe layar 8,4 inci, kanthi chip A14 Bionic, yaiku iPad Air saiki. Ing level desain, kedadeyan sing padha karo iPad asli, ora bakal ana pangowahan nganti sawise taun 2022.

Ana uga kemungkinan manawa iPads sing dibahas saiki kalebu Scanner LiDAR. Nanging, dheweke nolak kemungkinan iki, ujar manawa Apple mung ngenalake produk kasebut sing kalebu bagean saka kisaran 'Pro', ing iPhone lan iPad.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.