Fitur pelacakan iOS 14.5 sing anyar wis misuwur banget para pangguna

Nelusuri aplikasi nglacak 14.5

Saben sistem operasi ngenalake fungsi anyar, pangguna isih bisa sukses utawa gagal. Fitur anyar kanggo nyegah nglacak aplikasi ing versi iOS paling anyar sing saiki kasedhiya, iOS 14.5 wis ditampilake dadi sukses miturut wong lanang Flurry.

Miturut tegese perusahaan iki, fitur transparansi pelacakan aplikasi iOS 14.5 wis ditampa kanthi apik dening pangguna ing saindenging jagad amarga mung 13% pangguna sing wis nganyari versi iOS iki, ngidini aplikasi terus dilacak, kurang luwih 1 saka sepuluh wong.

Nelusuri aplikasi nglacak 14.5

Ora nggumunake, ing Amerika Serikat, ing endi pangsa pasar seluler dipisahake antarane iOS lan Android, persentase pangguna sing ora ngidini aplikasi nglacak gerakan sampeyan 95%.

Saiki, para pangguna saya ngerti yen panggunaan aplikasi lan / utawa layanan gratis nggawa biaya sing gegandhengan karo privasi kita, pangowahan dadi luwih apik, paling ora kanggo pangguna, nanging ora kanggo perusahaan kaya Facebook lan Google.

Facebook wis sawetara rasa ora nyaman babagan iki, kanthi negesake manawa bisnis cilik bakal paling kena pengaruh fungsi anyar iki, wiwit dheweke ora bakal bisa fokus kanthi luwih tepat ing kampanye pariwara. Kajaba iku, miturut perusahaan Mark Zuckerberg, amarga nelusuri pangguna, kalorone Facebook lan Instagram pancen gratis.

Flurry Analytics, perusahaan Verizon Media, digunakake ing luwih saka sayuta aplikasi seluler lan nyedhiyakake informasi luwih saka 2.000 milyar piranti seluler saben wulan. Nanging, kanggo ngerti tokoh resmi, kita kudu ngenteni WWDC 2021, ing endi Apple bisa uga ngumumake kepiye anggone nggunakake fungsi anyar iki menyang para pelanggan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.