Aplikasi Foto ing iOS 15 bakal menehi informasi babagan aplikasi gambar kasebut

foto asal ios 15

Nalika pirang-pirang dina, dheweke bakal nemokake fitur anyar sing ora diumumake Apple ing WWDC 2021, fungsi sing sanajan bener ora menarik kanggo masarakat umum, yen bisa digunakake kanggo pangguna tartamtu. Salah sawijining fungsi penasaran iki ditemokake ing aplikasi Foto.

Aplikasi Foto nganggo iOS 15, ngidini kita ngakses data EXIF ​​kanggo gambar sing wis disimpen ing piranti bebarengan karo informasi saka lokasi sing dijupuk (yen kalebu data GPS) uga data liyane. Kajaba iku, uga ngidini kita ngerti kepiye carane bisa nggayuh kekalahan.

Mesthi wae, luwih saka siji kesempatan, nalika lagi mriksa album foto sampeyan, sampeyan kepengin weruh kepiye sawetara foto utawa video sing kasedhiya ing kana. Kanthi iOS 15, sampeyan kanthi cepet lan gampang bisa ngerti asal usul gambar kasebut.

Kaya sing bisa dideleng ing gambar ing ndhuwur, ing antarane metadata sing ditawakake Apple saka kabeh foto sing disimpen, asale uga ditampilake. Ing babagan gambar ing ndhuwur, bisa dingerteni kepiye eSumber gambar iki yaiku aplikasi Safari.

Nalika ngeklik Safari, aplikasi kasebut bakal nuduhake kabeh gambar sing asale saka sumber sing padha. Muga-muga fungsi iki uga bisa ngenali kabeh gambar lan video sing disimpen ing piranti lan sing asale saka WhatsApp.

Fungsi sing temtu bakal dihargai dening kabeh pangguna sing durung netepake nyimpen gambar lan video kanthi manual ing pilihan saka aplikasi olahpesen iki, amarga sampeyan bakal bisa mbusak kabeh lan mbuwang akeh papan.

Saiki iOS 15 mung kasedhiya kanggo pangembang. Ora bakal nganti Juli, kaya sing dikonfirmasi dening Apple, nalika beta pisanan diluncurake kanggo kabeh pangguna sing kalebu bagean Program beta publik Apple.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.