Foto saka prototipe iPad nuduhake yen ana rong konektor

Prototipe iPad

Perusahaan mobil ora duwe keprigelan nuduhake prototipe. Dheweke malah ditampilake ing pameran. Dheweke minangka model sing ora nate diproduksi, nanging pancen narik perhatian.

Ing pasar elektronik, contone, kedadeyan sing beda. Prototipe didhelikake kanthi rahasia, lan sawise model pungkasan diluncurake, mula bakal rusak. Nanging ora mesthi. Sawetara nerbitake foto prototipe saka iPad pisanan nuduhake kepiye Apple pengin duwe rong konektor. Siji ing sisih horisontal, lan siji ing vertikal. Pungkasane, dheweke nolak ide kasebut. Penasaran.

Gambar sing dikirim ing Twitter minggu iki ngaku nuduhake prototipe pertama iPad generasi pertama. Nganti saiki, ora ana sing anyar. Nanging kanthi tliti kanthi rinci, foto bisa dingerteni yen Apple wis nate nyelehake loro konektor ing loro-lorone piranti.

Gambar kasebut wis dituduhake ing Twitter dening pangguna Giulio Zompetti, kolektor piranti Apple langka. Dheweke nerbitake telung gambar sing nuduhake prototipe versi pisanan iPad, ing endi port misterius ana ing sisih kiwa Saka piranti kasebut. Port iki katon mung sambungan 30-pin nomer loro.

Lelang ing eBay

Prototipe IPad

Port sisih ing iPad. Gagasan sing pungkasane dibubarake.

Salah sawijining prototipe dilelang ing eBay ing taun 2012, lan laporan suwene taun wis nunjukake Steve Jobs ngilangi ide konektor dobel ing fase pungkasan proyek iPad.

Gagasan konektor dobel iki yaiku supaya bisa masang keyboard ing sisih endi, lan kanthi mangkono bisa nggunakake iPad sing nyambung menyang keyboard ing format potret, utawa format lanskap.

Amarga ana sebab sing ora dingerteni, Apple pungkasane mecat kamungkinan iki, mung ninggalake iPad nganggo konektor, ing tombol start, mula meksa pangguna kanggo nggarap keyboard sing disambungake ing format vertikal.

Saiki, Apple nggunakake solusi saka Sambungan Cerdas, sing digunakake kanggo nggunakake daya lan nyambung menyang Smart Keyboard lan Magic Keyboard ing mode lanskap.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.