Apple lan Epic Games mikirake ngluncurake paket langganan sing kalebu Club Fornite, Apple TV + lan Apple Music

Wingi sidhang antara Epic Games lan Apple resmi diwiwiti, sidhang kasebut ing sawetara minggu kepungkur wis dicethakaké a nomer akeh penasaran saka goings-on kalorone perusahaan lan iki bakal diterusake ing minggu ngarep. Bocor paling anyar nuduhake kita peta Epic kanggo Fortnite.

Ketoke kalorone Apple lan Epic lagi negosiasi kanggo nggawe paket layanan sing bakal nawakake akses pemain menyang Klub Fortnite (langganan saben wulan sing diluncurake Epic ing pungkasan taun pungkasan kanthi rega 11,99 euro / dolar), Apple Music lan Apple TV + regane 20 euro / dolar saben wulan, sing ngirit 6 euro / dolar yen opsi kasebut dirawat . mandhiri.

Dokumen sing wis bocor nuduhake rincian babagan cara ngatur dhuwit. Yen langganan dituku liwat aplikasi Apple, perusahaan bakal nyimpen $ 15 saka jumlah saben wulan, lan Epic bakal njupuk $ 5 liyane. Yen pangguna ndhaptar paket iki liwat Fortnite, Epic bakal tetep $ 12 lan Apple bakal ngaso sisane.

Kita ora ngerti seberapa adoh negosiasi paket iki, nanging yen kita nganggep manawa Apple TV + kalebu, negosiasi kasebut bakal ditindakake sawise Maret 2019, nalika Apple resmi ngenalake layanan video streaming kasebut, sanajan ora aktif nganti wulan November taun sing padha.

Piala GratisFortnite

Persetujuan bakal kalebu konten merek Apple ing jagad game, konten sing pungkasane dituduhake nanging kanggo mbukak praktik monopoli Apple.

Hubungan antarane loro perusahaan kasebut runtuh nalika Epic ngenalake sistem pembayaran ing game sing ngilangi Apple Store. Ing wektu iki Apple ngusir game kasebut saka App Store (kaya Google) lan wiwit ana perselisihan ing antarane rong perusahaan kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.