HomePod anyar bisa teka ing pungkasan taun iki

Apple bisa uga wis siyap diluncurake HomePod anyar ing pungkasan taun iki kaya sing dituduhake dening Ming Chi Kuo, sanajan uga nuduhake kemungkinan bakal ditundha nganti awal 2023.

Wis luwih saka setaun wiwit Apple mateni HomePod asli, mung dadi HomePod mini. Perusahaan sing tansah ngurmati babagan swara lan musik nilar produk paling dhuwur ing kategori iki lan nindakake tanpa ngumumake peneruse. Lan setaun mengko kita isih tanpa pengganti, sanajan ngenteni bisa uga rampung. Amarga Ming Chi Kuo nembe nerbitake, Apple bisa duwe HomePod anyar ing pungkasan taun iki.

https://twitter.com/mingchikuo/status/1527678477830598657

Apple bisa ngeculake versi anyar saka HomePod ing Q2022 2023 utawa QXNUMX XNUMX, lan bisa uga ora kalebu akeh inovasi babagan desain hardware. Penutur cerdas mesthi dadi bagean penting saka ekosistem omah, nanging aku mikir Apple isih mikir babagan carane sukses ing pasar iki.

Kuo ngomong babagan HomePod, mula kabeh menehi saran babagan versi anyar saka HomePod asli, sing paling gedhe lan sing kualitas swara sing unggul, lan sing paling ora dikarepake. speaker pinter Apple tau bestseller, karo rega sing luwih dhuwur tinimbang speaker pinter liyane nanging uga kualitas swara sing luwih dhuwur tinimbang sing paling akeh. Pengalaman karo mini HomePod wis luwih sukses ing babagan angka dodolan, lan iki bisa uga menehi Apple pitunjuk kanggo sukses kanthi model ukuran lan kualitas sing luwih gedhe. Sing ora dikarepake yaiku hibrida sing dikabarake ing antarane HomePod lan Apple TV, sing isih bakal suwe sadurunge diumumake, yen bisa ndeleng cahya.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.