HomePod wis ndhukung Dolby Atmos lan Apple Lossless, iki cara diaktifake

Salah sawijining perkara anyar saka iOS 15.1 anyar sing diluncurake sawetara jam kepungkur yaiku tekane Dolby Atmos lan Apple Lossless kanggo Apple HomePods. Ing pangertèn iki, versi paling anyar saka sistem operasi ngidini sampeyan ngaktifake fungsi iki sing nambah pengalaman pangguna. Iki temtunipun salah siji saka novelties gedhe saka sistem operasi lan saiki kita bisa ngaktifake ing speaker. Titik penting sing kudu dielingake yaiku aktivasi ditindakake kanthi manual, mula dina iki kita bakal weruh kepiye carane bisa ditindakake ing speaker.

Nganyari lan gunakake aplikasi Ngarep kanggo ngaktifake Dolby Atmos lan Apple Lossless

Temenan bab pisanan sing kudu kita lakoni kanggo seneng musik tanpa mundhut lan audio spasial yaiku nganyari piranti kita. Iki mesthine kita wis ngerti carane nindakake amarga iku proses umum kanggo akeh pangguna sing ora aktif nganyari otomatis. Kanthi cara iki sing kudu kita lakoni yaiku Bukak aplikasi ngarep, klik panah ing pojok kiwa ndhuwur lan akses "Setelan Ngarep". Sawise rampung, kita milih omah sing wis dikonfigurasi HomePod lan ing sisih ngisor, kita bisa ndeleng "Pembaruan piranti lunak".

Logika langkah iki minangka kunci supaya bisa nggunakake fungsi liyane sing ana ing bagean sing rada beda. Kita mlebu Setelan Ngarep banjur ing salah siji saka profil pangguna ditemokaké ing wong. Ing kana kita kudu ngakses Apple Music lan ing jero kita nemokake opsi Lossless Audio lan Dolby Atmos. Sawise diaktifake, kita wis siap HomePod.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Emmanuel ngandika

    Elinga yen Dolby Atmos mung kompatibel karo Home Pod asli (sing gedhe) kanggo mini mung aktif Lossless. Lan sakperangan alesan aneh yen sampeyan nyambungake loro Home Pod mini ing stereo kanggo Apple TV bisa ngrungokake ing Dolby Atmos. Barang apel ‍♂️