iOS 15 ngidini pangguna njaluk pengembalian dana kanggo tuku ing aplikasi ing aplikasi

Nyuwun mbalekaken kanggo tuku ing aplikasi iOS 15

Tuku ing aplikasi ing aplikasi yaiku, pengin utawa ora, ana sing umum lan kayane ora ilang ing jangka pendek. Masalah sing diadhepi pangguna chen padha sengaja tuku utawa salah sawijining anak sampeyan, hubungi Apple kanggo njaluk mbalekake.

Apple ngerti manawa proses kasebut ora paling apik lan kanthi iOS 15 nambahake pilihan anyar sing bakal ngidini pangguna njaluk pembayaran maneh kanggo tuku ing aplikasi saka njero aplikasi kasebut thanks kanggo API StoreKit anyar sing kudu diterapake kabeh pangembang.

Pangembang kudu ngetrapake fitur anyar iki ing aplikasi. Pilihan iki bakal ditampilake liwat tombol Nyuwun mbalekaken. Kanthi ngeklik pilihan iki, kita kudu nuduhake apa ana masalah sing njaluk mbalekake tuku sing wis digawe.

Kita uga bisa ngerti kapan status panjaluk liwat situs web sing kasedhiya kanggo Apple Laporake masalah karo aplikasi kasebut.

Yen wis ngirim panjaluk, pelanggan bakal nampa email saka Apple ing endi sampeyan bakal menehi katrangan babagan status panjaluk bali. Yen tuku gegandhengan karo koin saka game lan wis ngentekake, kita bisa lali njaluk pengembalian dana.

Apple ngluncurake beta pertama iOS 15 ing dina Senin kepungkur, beta sing saiki ditampilake stabilitas FantasticNanging, luwih becik mung ngenteni nganti minggu pertama Juli, minggu sing Apple bakal mbukak iOS 15 betas kanggo pangguna program beta umum.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.