iOS 16 beta umum bisa ditundha amarga masalah stabilitas

La WWDC mung watara sudhut lan bakal ana ing intine pambuka nalika Tim Cook lan tim bakal nampilake sistem operasi anyar. Antarane iku iOS 16 lan iPadOS 16, kang ketoke ora bakal teka karo owah-owahan desain utama, nanging karo fitur anyar sing nambah interaktivitas sistem karo pangguna. Nanging, ana kedadeyan ing Cupertino. Informasi paling anyar nuduhake Masalah stabilitas ing iOS 16 betas. Iki bakal nyebabake wektu tundha ing release saka beta umum Sing bisa telat sawetara minggu.

Masalah stabilitas bakal nundha peluncuran beta publik pisanan iOS 16

Gear saka betas sistem operasi Apple luwih saka greased. Kanggo taun, Apple nerbitake beta pisanan kanggo pangembang ing pungkasan intine pambuka WWDC. Ing wektu kasebut, mung pangguna sing duwe langganan Program Pangembang Apple sing bisa nginstal beta kasebut ing piranti kasebut. Minggu sabanjure, kanthi diluncurake beta kapindho kanggo pangembang, Apple mbukak Program Beta Umum, ngluncurake versi pisanane. Program iki bisa diakses dening pangguna sing duwe piranti sing kompatibel.

Artikel sing gegandhengan:
Gurman prédhiksi luwih akeh keterlibatan lan aplikasi anyar ing iOS 16

Nanging, karo iOS 16 misale jek sing tanggal bakal ngganti. Informasi paling anyar saka gurman nuding apa iOS 16 ora stabil kaya sing dikarepake Apple. Dibangun paling anyar saka beta pisanan kanggo pangembang ora rampung stabil lan sing tegese iku beta umum bakal tundha release. Iki amarga Apple ora pengin mbukak risiko ngluncurake versi massive ing bentuk beta umum amarga tegese nyebarake sistem operasi sing luwih murah tinimbang sing dikarepake.

Tanggal indikatif nyeleh beta pisanan kanggo pangembang ing Juni 6, kaloro rong minggu mengko lan katelu ing Juli. Ing beta katelu iki kanggo pangembang nalika Apple mutusake kanggo miwiti versi pisanan kanggo Program Beta Umum. Bentenipun yaiku ing kesempatan liyane Apple mbukak program beta umum ing beta kapindho kanggo pangembang.

Kita bakal weruh yen sing saka Cupertino pungkasanipun bisa njaluk versi stabil kanggo mbalekake tanggalan biasanipun utawa yen, ing nalisir, kita duwe warta bab iOS 16 betas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.