IPhone 11 karo apel bengkok adol meh 3.000 Euros

apel bengkok

Aku bakal judhul berita minangka "apel sing gigitan ... wis metu bengkok" nanging pungkasane aku mikir kaping pindho. IPhone kanthi kesalahan pabrikan sing kepengin weruh wis meh didol saiki 3.000 Euros. Ternyata logo Apple ing sisih mburi piranti bengkok.

Mesthi wae pangguna sing entuk unit cacat iki ora seneng banget. Yen sampeyan mbayar luwih saka sewu Euros kanggo ponsel, sampeyan nuntut supaya sampurna. Nanging dheweke pinter, lan ora bali menyang toko sing cacat, dheweke didol dadi barang kolektor. Lan lakonane wis lancar. Aku bakal njupuk tambang lan gosok logo nganggo alkohol kanggo ndeleng manawa bisa mbusak. Yen aku entuk, aku bakal pesen 3.000 liyane saka swiwi ....

Proses produksi piranti sing regane iPhone ketat banget, lan kabeh unit sing diproduksi sampurna. Utawa meh kabeh. Gambar sing dikirim menyang Twitter minggu iki nuduhake kesalahan manufaktur ing iPhone 11 Pro, sing bisa uga langka kira-kira 1 ing 100 yuta.

Gambar kasebut dituduhake dening akun «Arsip Internal"ing Twitter, ing endi gambar prototipe lan aksesoris Apple langka dipasang kanthi rutin. IPhone 11 Pro sing ditampilake nduwe logo Apple sing salah ing mburi piranti, amarga rada ana ing sisih tengen tinimbang saiki.

Didol maneh kanthi rega $ 2.700

Tweet kasebut nyatakake yen iki iPhone 11 Pro dicithak banget bisa ditampilake 1 saka 100 yuta, utawa "bisa uga luwih langka." Miturut akun kasebut, piranti iki bubar didol Dolar 2.700, jumlah sing luwih gedhe tinimbang rega asline.

Anehe perkara kasebut yaiku yen terminal sing rusak wis lulus kontrol kualitas lan bakal tekan pangguna pungkasan. Kadhangkala ana kegagalan pabrikan, nanging perusahaan ngurus ngrusak unit sing rusak sadurunge ngrampungake proses manufaktur lan kemasan, supaya ora dadi barang kolektor, kaya sing kedadeyan ing kasus iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.