Iki minangka warta beta kaping papat iOS 15 lan iPadOS 15

Apa sing anyar ing beta kaping papat iOS 15 lan iPadOS 15

Warta kasebut kedadeyan ing betas kanggo pangembang sistem operasi Apple anyar. Sawetara jam kepungkur beta kaping papat iOS 15, iPadOS 15 lan sistem liyane. Sanajan cathetan rilis resmi kanggo rilis anyar fokus ing ngoptimalake sistem lan ndandani bug sing dilaporake para pangembang, Fitur anyar uga kalebu babagan betas sadurunge. Ing iki beta 4 luwih akeh owah-owahan sing diluncurake ing saindhenging desain radikal Safari, widget anyar lan elemen liyane dikenalake ing aplikasi asli kayata latar mburi animasi anyar ing aplikasi Cuaca. Kita critakake ing ngisor iki.

Safari ing iPadOS 15

Apa sing anyar ing beta 4 kanggo pangembang iOS 15 lan iPadOS 15

Kabar anyar sing ana gandhengane karo solusi kesalahan sing dicithak ulang dening pangembang bisa ditemokake ing Situs web resmi Apple. Ing cathetan kasebut, kita bisa ndeleng kesalahan sing dikembangake sing diprentah dening API utawa struktur sing kena pengaruh. Nanging, pangguna sing ora ngerti babagan kode utawa kegagalan sistem luwih fokus ing novel anyar lan paten ing beta kaping papat iki. Kita bakal nganalisa sing katon ing jam-jaman pungkasan. Sanajan wis cetha manawa bakal saya akeh warta sing bakal saya suwe saya suwe. Iki versi paling apik sing kalebu pangowahan ing kabeh bidang sistem.

Kita wiwiti karo iPadOS 15 sing nggabungake fitur anyar ing Safari sawise owah-owahan desain lan konsep radikal ing betas pungkasan. Ing beta 4 bar tab kapisah ditambahake supaya pangguna bisa ndeleng URL utama ing sisih ndhuwur lan ing sisih ngisor, ing ngisor URL, tab kasebut. Katon luwih mirip Safari sing bisa dideleng ing macOS Monterey. Nanging, Apple wis kasedhiya kanggo pangguna ing Setelan supaya bisa bali menyang tata letak Safari lawas ngoper ing antarane 'kompak' utawa 'misahake' ngrujuk garis navigasi lan tab.

Safari ing iPhone uga ngalami sawetara owah-owahan ing beta 4. Tombol nuduhake diganti saka papan menyang papan liyane lan katon ing garis tab, tombol refresh kalebu ing jejere URL lan animasi uga ditambahake sing nyilikake tab bar nalika browsing situs web. Pungkasane, nalika bilah URL dipencet sawetara detik, pilihan kanggo 'Tampilake bookmark' bakal katon.

Artikel sing gegandhengan:
Apple nerbitake beta kaping papat iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 lan macOS Monterey

Ing aplikasi wektu beta 4 iOS 15 kalebu latar animasi anyar kaya sing bisa dideleng ing gambar sing judhul artikel. Asil latar mburi animasi iki cukup resik amarga owah-owahan antarmuka sing iOS 15 ngalami sawetara aplikasi asli kaya iki.

Apa sing anyar ing iOS 4 beta 15

Uga kalebu kemungkinan nuduhake Mode Konsentrasi sing nemoni kontak individu. Saliyane, sawetara desain sing ilang kanggo mbenerake antarmuka anyar ing iOS 15 wis dimodifikasi, kayata bagean 'Akun' ing app Store. Asil pungkasan yaiku babak saka tabel sing ngidini konsistensi ing antarane kabeh menu sistem.

Tindakan anyar sing diarani 'Bali menyang layar ngarep' wis dilebokake ing aplikasi Trabasan. Nganggo sampeyan bisa muter cara trabasan sing beda-beda sing wis digawe utawa sing bakal digawe wiwit saiki. Pungkasane, wis dikenalake ukuran anyar kanggo widget app Podcast ing iPadOS 15.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.