Iki watchOS 9, nganyari gedhe kanggo Apple Watch

Jam tangan Apple ora mung dadi jam tangan pinter sing paling populer ing pasar, nanging uga terus nampa nganyari penting saka perusahaan Cupertino sing nggawe sekutu sampurna kanggo iPhone kita. Kanthi tekane WWDC 2022, kita wis ndeleng watchOS 9 lan masa depan Apple Watch.

Temokake karo kita kabeh warta babagan watchOS 9, Sistem Operasi Apple Watch ing mangsa ngarep. temtunipun, Apple wis nang akeh banget ing fitur anyar sing uga wis kalebu ing iOS 16 lan sing ngirim ora kantun.

Interpretasi data kanthi gendera

Apple Watch minangka piranti sing luar biasa kuat minangka kolektor informasi, lan iki minangka aset utama. Apple nglumpukake, napsirake lan nawakake akeh informasi sing diklumpukake dening macem-macem sensor sing nggawe Apple Watch, lan Kanthi cara iki, bisa nyedhiyakake data sing akurat babagan kondisi fisik lan kinerja kita. Luwih akeh pangguna duwe Apple Watch, luwih gampang perusahaan Cupertino nindakake proyek iki.

Saiki Apple wis mutusake supaya luwih maju kanggo nambah pengalaman pelari, profesional utawa ora, uga nambah kinerja liwat interpretasi data sing luwih apik. Apple ngaku wis nguatake aliansi karo perusahaan medis kanggo nambah linuwih pangukuran.

Papat watchfaces anyar

Tanpa kakehan fanfare, kanggo wiwitan Apple wis ditambahake lunar, watchface sing nggambarake hubungan antarane kalender Gregorian lan kalender lunar. Uga, nampa playtime, kreasi ing collaboration karo artis Joi Fulton sing nggantosi jenis jadwal rada animasi. Kapindho metropolitan nampilake watch klasik karo owah-owahan font lan owah-owahan isi adhedhasar gerakan makutha, lan pungkasanipun Astronomy, kang makili peta lintang lan sawetara data cuaca nyata-wektu.

Kejabi kabeh iki, Apple wis mutusake kanggo gawe anyar watchfaces tartamtu sing ora Occupy spasi ing layar anyar uga kanggo menehi informasi maksimal, kanthi cara sing padha karo efek ambane wis ditambahake ing watchface Gambar.

owah-owahan sensor detak jantung

Saiki data sing dipikolehi dening sensor detak jantung bakal ditampilake kanthi antarmuka pangguna sing beda, utamané nalika kita latihan, padha bakal katon dibedakake dening zona lan paramèter werna gumantung mathuk.

Dandan ing app Training

Aplikasi olahraga Apple Watch minangka salah sawijining sing paling akeh digunakake dening pangguna nalika kita menyang gedung olahraga utawa metu kanggo olahraga. We appreciate gamblang lan fluidity, nanging Apple wis mutusaké kanggo pindhah langkah luwih. Saiki bakal menehi kita metrik sing luwih rinci ing wektu nyata, uga rencana latihan pribadi anyar miturut kahanan fisik kita.

Kajaba iku, kita bakal bisa kanggo nambah tandha anyar kanggo jangkah lomba, daya, detak jantung lan irama. Kabeh bakal gumantung karo kabutuhan lan kepiye kita bisa ngeksploitasi kemampuan Apple Watch.

Ngawasi turu lan manajemen obat

Saiki Apple Watch, utawa luwih tepat karo tekane watchOS 9, bakal nampa owah-owahan babagan antarmuka pangguna aplikasi sing ngawasi turu. Apple Watch saiki bakal ndeteksi nalika pangguna ing REM (turu jero), mangkono ngenali tataran beda turu.

Kanggo nambah dandan iki, dheweke nggunakake data sing dipikolehi dening Apple Watch lan pangguna, supaya bisa ngenali paramèter sing ngidini informasi iki dipikolehi.

Ing sisih liya, Apple wis nyakup tangan karo iOS 16 kamungkinan nggawe tanggalan obat, ngenali ora mung jinis obat sing kita gunakake, nanging uga efek sisih sawijining gumantung saka kombinasi karo zat tartamtu utawa obat liyane. Fungsionalitas sing ngidini kita njupuk obat ora mung luwih efektif, nanging uga luwih aman.

Fibrilasi atrium

Saliyane ing ndhuwur, lan maneh minangka asil saka analisis gedhe banget sing ditindakake Apple kanthi pribadi babagan data pangguna, Apple Watch bakal bisa nglacak fibrilasi atrium kita, mbantu wong-wong sing nandhang lara jantung kanggo ngawasi paramèter kasebut. Kanggo iki, kolaborasi wis digawe karo Asosiasi Jantung Amerika Utara.

Kompatibilitas lan rilis

watchOS 9 bakal teka ing sasi September 2022 kanggo kabeh pangguna, anggere padha duwe piranti kompatibel, kang bakal:

  • Apple Watch Series 4
  • Apple Watch Series 5
  • Apple Watch SE Kab
  • Apple Watch Series 6
  • Apple Watch Series 7

Yen sampeyan pengin duwe informasi wektu nyata babagan watchOS 9, ngerti kabeh rincian iOS 16 lan ngerti carane sampeyan bisa nginstal lan seneng, nutawa lali mampir ing saluran Telegram kita, Kanthi komunitas luwih saka 1.000 pangguna aktif, kita ngenteni sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Pablo ngandika

    Good morning:

    Sampeyan kelalen nyebutake, pungkasane, kita bisa ngowahi informasi ing aplikasi Pangeling lan nambah acara ing Tanggalan saka jam.

    Thanks!