iMac 2021 kanggo 1.299 euro, AirPods Max kanthi rega 509 euro lan penawaran liyane ing Amazon produk Apple

Seminggu maneh, sampeyan menehi informasi babagan tawaran paling apik kanggo produk Apple sing kasedhiya ing Amazon. Nalika tanggal presentasi jangkauan iPhone 13 anyar, Apple katon ora kepengin ngilangi stok sing kasedhiya, lan maneh, kita ora nemokake tawaran sing disorot.

Thanks kanggo persetujuan antarane Apple lan Amazon kanggo adol produke langsung liwat platform e-commerce sing terakhir, tuku produk Apple kanthi diskon menarik Kanthi jaminan sing padha kaya biasane, kasunyatane lan kala-kala kita nemokake tawaran sing ora bisa dilalekake.

Kabeh tawaran sing nuduhake sampeyan ing artikel iki kasedhiya nalika diterbitake. Kayane nalika pirang-pirang dina, tawaran ora bakal kasedhiya maneh utawa bakal mundhak regane.

Amazon ngidini kita keuangan tuku kabeh produk kasedhiya ing platform kanthi rega antarane 75 lan 3000 euro kanthi angsuran tanpa bunga sing trep. Detil finansial kasedhiya ing saben artikel.

iMac 2021 kanggo 1.299 euro

Pembaharuan jangka panjang iMac sing ditunggu tekan taun iki lan ditindakake kanthi cara sing amba. IMac 2021 nawakake a Layar 24 inci kanthi résolusi 4.5K diiringi prosesor M1 Apple sing uga kasedhiya ing kisaran iPad Pro 2021.

Model iki nawakake rong port ekspansi, RAM 8 GB, panyimpenan 256 GB, 8 inti CPU lan 7 inti GPU. Rega biasane model ing warna biru yaiku 1.449 euro, nanging kita bisa tuku ing Amazon mung 1.299 euro, sing nuduhake penghematan 150 euro.

Tuku iMac 2021 kanthi 8 inti CPU lan 7 inti GPU kanthi rega 1.299 euro

Model karo 8 inti CPU lan 8 inti GPU, rega regane 1.669 euro, regane Dikurangi dadi 1.399 euro ing Amazon kanthi jumlah RAM sing padha lan panyimpenan hard drive.

Tuku iMac 2021 kanthi 8 inti CPU lan 8 inti GPU kanthi rega 1.399 euro

iPad Air 2020 saka 529 euro

Yen iPad utawa iPad generasi anyar ora cocog karo kabutuhan sampeyan, pilihan sing paling apik saiki, yen sampeyan mbukak sawetara Pro yaiku iPad Air. IPad Air 2020, kanthi layar 10,9 inci lan panyimpenan 64GB, kasedhiya ing Amazon saka 529 euro, sing nuduhake diskon 18% kanggo rega biasa.

Ing njero iPad Air 2020, kita nemokake prosesor A14 Bionic, sensor bekas driji ana ing sisih ndhuwur, ing tombol ngarep, kompatibel karo Apple Pencil generasi kaping 2 lan regane biasa ing Apple Store 649 euro.

Pink iPad Air kanthi panyimpenan 64 GB kanthi rega 529 euro. Silver iPad Air kanthi panyimpenan 64 GB kanthi rega 626 euro. Sky Blue iPad Air kanthi panyimpenan 64 GB kanthi rega 611 euro.

Aksesoris IPad

Pensil Apple generasi kaping pisanan kanthi rega 2 euro

Yen sampeyan pengin ngoptimalake fleksibilitas sing ditawakake Pencil iPad karo iPad Air, sampeyan bisa entuk kanggo 126 euro. Rega umume ing Apple Store 135 euro, dudu diskon sing signifikan, nanging sawetara euro sing bisa ngirit ora nate kakehan.

Tuku Pensil Apple generasi kaping pisanan kanthi rega 2 euro.

Mouse Bluetooth kanggo iPad regane 13 euro

Yen sampeyan ora pengin nglampahi akeh dhuwit kanggo mouse Bluetooth sing uga bisa digunakake karo batere, ing Amazon, kita duwe mouse INPHIC, mouse sing Regane 12,99 euroBisa digunakake karo bluetooth lan kita uga bisa nggunakake ing komputer amarga nggabungake sensor kanggo nyambung menyang USB.

Tuku mouse Bluetooth kanthi rega 12,99 euro.

3 wulan gratis Amazon Music HD

Ing wiwitan November, kita ngandhani babagan promosi sing disedhiyakake dening Amazon kanggo kabeh pangguna kanggo nikmati Amazon Music HD kanthi gratis, Platform musik streaming Apple kanthi definisi tinggi.

Tawaran iki mung kasedhiya Nganti tanggal 23 September anggere sampeyan ora nikmati promosi sing padha sadurunge. Sawise 3 wulan, regane 9,99 euro, regane padha karo Apple Music. Yen sampeyan pengin kontrak layanan iki lan langganan sadurunge periode mbayar diwiwiti, sampeyan bisa ngatasi Link iki.

3 wulan gratis Amazon Music HD

Aksesoris IPhone

Kasus kulit kompatibel MagSafe lengkap kanggo iPhone 12/13 Pro Max regane 97 euro

Yen sampeyan wis bosen nggawa iPhone mung nglindhungi mburi lan sampeyan seneng ngrasakake bahan konstruksi sing digunakake dening Apple tanpa risiko ngeculake, Apple menehi kasus kulit integral, tutup kaya kaos kaki (supaya ngerti liyane) sing ngidini kita nggawa iPhone 12/13 Pro Max kanthi aman lan nglindhungi total.

Es kompatibel karo teknologi MgSafe, dadi kita ora prelu nyopot saka kasus kasebut kanggo ngisi daya. Kajaba iku, nggabungake kanthong interior cilik kanggo nyimpen kertu kredit, dokumen identifikasi uga tali supaya sampeyan bisa nggunakake. Ing sisih ngarep, kita duwe papan kanggo ndeleng wektu utawa sapa sing nelpon.

Rega umume kasus kulit integral iki yaiku 149 euro, nanging kita bisa njaluk dheweke ing Amazon kanthi rega 97 euro.

Tuku kasus kulit lengkap kanggo iPhone 12/13 Pro Max.

Tutup iki uga kasedhiya ing warna sing padha, ungu kanggo iPhone 12 lan iPhone 12 Pro kanthi rega 92 euro.

Tuku kasus lengkap iPhone 12 lan iPhone 12 Pro ing kulit.

Apple MagSafe Double Charger kanthi rega 130 euro

Yen sampeyan golek pangisi daya lelungan kanggo Apple Watch lan iPhone 12, solusi sing ditawakake Apple yaiku pangisi daya Double MagSafe, pangisi daya sing dilipat kanggo nyuda papan sing dienggoni lan gampang diangkut. Rega biasane pangisi daya iki, sing ora kalebu adaptor listrik, yaiku 149 euro, nanging kita bisa entuk ing Amazon mung 130 euro.

Tuku Apple MagSafe Double Charger kanthi rega 130 euro.

AirPods generasi kaping 2 kanthi rega 105 euro

AirPods isih dadi salah sawijining produk Apple sing ditawakake regane paling apik kanggo dhuwit ing amazon. Seminggu maneh, kita bisa nemokake AirPods generasi kaping 2 kanthi kabel sing diisi nganggo kabel kilat rega paling murah: 105 euro. Rega umume headphone iki yaiku 179 euro.

Tuku AirPods generasi kaping 2 kanthi case kilat kanthi rega 105 euro.

AirPods generasi kaping 2 kanthi casing nirkabel kanthi rega 169 euro

AirPods gen kapindho kanthi kasus pengisian daya nirkabel uga wis tekan rega paling murah ing Amazon lan kita bisa nyekel dheweke mung 169 euro. Rega umume ing Apple Store yaiku 229 euro.

Tuku AirPods generasi kaping 2 kanthi nirkabel kanthi rega 169 euro.

AirPods Pro regane 175 euro

Sale Apple AirPods Pro
Apple AirPods Pro
Ora ana review

Kaya adhine, AirPods Pro uga kasedhiya ing Amazon, kanthi diskon 37% saka rega biasa 279 euro. Mung 175 euro, kita bisa entuk AirPods Pro saka Apple, ngirit 104 euro kanthi rega regane biasane ing Apple Store.

Tuku AirPods Pro rega 179 euro

AirPods Max rega 509 euro

Apple AirPods Max uga kasedhiya ing Amazon kanthi diskon 19% kanthi rega umume 629 euro. Ing Amazon kasedhiya ing kabeh warna 509 euro.

Nalika iku bener iku dudu regane minimal sejarah, yaiku 499 euro sawetara minggu kepungkur, diskon kasebut menarik banget lan tawaran sing sampeyan bisa kejawab lan sampeyan ora entuk sing sadurunge.

Tuku AirPods Max kanthi warna apa wae kanthi rega 509 euro.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.