Intrahistory penasaran babagan bola surya Apple Watch

Apple Watch duwe akeh sphere, lan kaya-kaya ora cukup, umume bisa disesuaikan meh nganti kesel. Aku ora dadi conto utawa referensi, amarga aku wis nggunakake pasuryan Apple Watch sing padha wiwit 2016, nanging ora ateges aku bisa kaget sawise dhaptar pilihan sing kasedhiya dening perusahaan Cupertino.

Kita pitutur marang kowe babagan intrahistory penasaran babagan bola surya saka Apple Watch, sing ndhelikake rahasia luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake. Temokake karo kita, sapa ngerti, bisa uga sampeyan nggunakake ing saben dinane.

Wiwit diluncurake ing taun 2014, Apple wis nambah jumlah telpon sing bisa ditampilake jam tangan cerdas, lan mulane sing bisa dipakai paling populer ing sejarah, bisa ditampilake. Saka 10 bal asli nganti luwih saka 31 kanthi kustomisasi sing cocog sing ngidini kita nyetel, saiki wis udan deres, nanging aja padha sumelang, Apple Watch anti banyu.

Senadyan kasunyatan sing umume fokus ing nawakake informasi maksimal ing papan sing paling cilik, ana uga redoubt cilik sing ditinggalake kanggo romantisme astronomi lan benda langit, yaiku sing wis nggawa sampeyan ing kene lan apa sing bakal ditindakake. Aku pitutur marang kowe apa konco sun dial saka Apple Watch.

Kanthi tekane watchOS 6 ing April 2020, dial solar miwiti debut, nanging tema iki entuk makna kaping pindho nalika musim semi. Sampeyan mbokmenawa ana ing antarane mayuta-yuta wong sing nandhang sangsara saka Seasonal Affective Disorder (SAD). Tekane musim semi duwe pengaruh negatif ing pikiran kita kanthi gejala sing padha karo depresi sing kondhang, lan salah sawijining obat sing paling apik kanggo kelainan sauntara iki yaiku nikmati awan kanthi lengkap.

Rincian telpon srengenge

Srengenge katon ing Apple Watch kalebu dial kanthi 12 notasi nanging kaya jam 24 jam. Ing kono, bagean saka dial bakal ditampilake ing biru cahya lan bagean liyane ing biru laut, ing kasus iki wilayah sing padhang bakal nemtokake persis jam srengenge sing bakal kita nikmati sajrone dina kasebut gumantung saka lokasi kita, mulane, zona peteng bakal nuduhake sabenere jam wengi. Intine, garis sing mbedakake loro warna kasebut bakal nuduhake sunrise lan srengenge.

Kanggo bagean kasebut, dial sing menehi tandha wektu bakal simulasi dadi Srengenge, kanthi cara sing padha bakal duwe bal internal cilik liyane sing bakal nuduhake jam standar, sing bisa kita atur manawa kita pengin ing format analog, utawa yen ana. kita pengin ing format digital. Lan pungkasane, kabeh papat sudhut pasuryan (amarga Apple Watch minangka jam tangan "kotak") kasedhiya kanggo sampeyan nambahake komplikasi, yaiku sawetara sing bakal adaptasi karo kontur bal sing dipilih, kaya biasane.

Uga, yen kita milih subdial digital, kita bakal ditawakake tangan kaping pindho watara jam, supaya kita duwe presisi maksimal.

Pungkasan, yen kita mencet bola, kita bakal diwenehi informasi babagan wayahe pas ing tingkat solar ing dina kita, uga rincian babagan total jam awan sing bakal kita nikmati.

Carane ngerti operasi saka bola surya

Temenan kabeh informasi iki lan macem-macem warna sing diwenehake dening bola surya ing Apple Watch dirancang luwih saka mung kanggo ndeleng nalika awan lan wengi. Kaping pisanan, kita bakal miwiti kanthi basis sing bisa ngrusak pikiran sampeyan: Ing kasunyatan, esuke / maghrib luwih rumit tinimbang transisi antarane awan lan wengi.Pancen, wektu sing tepat bakal gumantung karo sarana sing pengin diwenehake srengenge, uga lokasi sampeyan.

Kanggo nyederhanakake pangerten, kita bakal nggunakake istilah "twilight", kang ora luwih utawa kurang saka pra-dusk lan pra-edu pratondho cahya. Sing jarene, dial srengenge Apple Watch nggunakake total limang warna biru kanggo makili wektu awan (utawa wengi) sing kita temokake, ayo dipecah saka sing paling peteng nganti paling entheng:

Gambar: Solinruiz (Ing WikiPedia)

  • Wengi: Werna dial sing luwih peteng mung nggambarake wengi sing ditutup.
  • surup astronomi: Werna bola iki, sing paling peteng kaloro, bakal nggambarake surup astronomi, yaiku, nalika Srengenge < 18º lan ngidini kita ndeleng lintang kanthi magnitudo kaping enem kanthi mata telanjang.
  • Nautical Twilight: Ing titik iki bakal ditampilake nalika Srengenge < 12º ing sangisore cakrawala. Tekan kene, lintang-lintang kanthi magnitudo kapisan lan kaloro bakal katon kanthi mripat wuda.
  • surup sipil: Werna penultimate bakal nuduhake yen Srengenge ana < 6º ing sangisore cakrawala lan mulane, lintang lan planet sing magnitudo pisanan bisa katon.
  • Dina: Werna dial sing luwih entheng bakal nggambarake jam awan.

Lan iki kepiye Apple wis mutusake kanggo nggarap presisi sing ora biasa kanggo perusahaan biasa, nanging biasane ing perusahaan Cupertino, bal sing, sanajan kabeh, mung bakal digunakake minangka aturan umum dening para pecinta astronomi. utawa ing cacat sing wis maca artikel iki lan wis mutusaké kanggo njaluk digawa adoh dening iki curious solar bal.

Sanajan kabeh, iki minangka bal sing apik banget, kanthi nada biru sing menarik banget, sanajan Apple ngeyel babagan kebiasaan ora menehi komplikasi ing warna alami ing kabeh bidang, aku mbayangno manawa kanthi tujuan kanggo njaga keajaiban. jinis iki bal tartamtu kanggo saben desain. Apa wae, iki wektu sing apik kanggo sampeyan ngatur bola surya ing Apple Watch, saiki sampeyan bisa mesem amarga sampeyan wis ngerti kabeh seluk beluk, Apa sampeyan bisa ndeleng kanthi mripat sing padha?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.