iOS 14.6 bakal ngidini nambah email menyang Mode Ilang obyek sing digoleki jaringan

iOS 14.5 Iki minangka salah sawijining update paling gedhe wiwit dirilis iOS 14 ing pungkasan taun kepungkur. Anyar nganyari versi kasebut pancen ana kemungkinan mbukak kunci iPhone tanpa prelu Face ID amarga integrasi karo Apple Watch lan watchOS. Nanging, dheweke isih kerja ing Cupertino lan wingi beta kaping telu kanggo pangembang iOS 14.6 diluncurake. Versi sing ora pura-pira hebat babagan fungsi anyar kaya iOS 14.5 nanging bakal nggawa sing anyar, kayata kamungkinan kanggo nambah email sing ana gandhengane karo obyek sing kompatibel karo jaringan Telusuran, kalebu AirTags.

Nambahake email utawa telpon menyang Mode Lost bakal bisa ing iOS 14.6

Tambah alamat email supaya yen ana sing nemokake barang lan pengin ngubungi sampeyan, bisa uga. Sawise sampeyan ngaktifake Mode Ilang, alamat email iki bakal katon ing wong sing nemokake item sampeyan. Iki ngidini wong liya ngubungi sampeyan nalika barang sing ilang ditemokake.

Mangkene katrangan fitur ing sisih ndhuwur sing anyar ing iOS 14.6 Beta Katelu. Tujuane yaiku bisa nambah email sing ana gandhengane karo obyek sing dilebokake ing jaringan Telusuran. Kanthi cara iki, nalika pangguna kelangan obyek lan nganyari ing aplikasi minangka "Lost Mode", informasi sing ana gandhengane karo pamilik kanthi otomatis ditampilake ing piranti sing ditemokake.

Nganti saiki sampeyan bisa ngenalake a nomer telpon Nanging, akeh pangguna luwih seneng ora mbabarake data sing paling pribadi lan nawakake akun email supaya gampang dikontak. Sanajan isih adoh kanggo iOS 14.6, kemungkinan fungsi iki bakal diowahi lan beda-beda ing betas ing ngisor iki.

Artikel sing gegandhengan:
AirTags: Kabeh trik, setelan lan setelan

Soko sing unggul yaiku sampeyan ora bisa nggabungake nomer telpon karo email ing Lost Mode. Kanthi tembung liya, pangguna kudu milih manawa dheweke kepengin entuk informasi utawa informasi liyane. Iki bisa uga owah amarga informasi liyane sing gegandhengan karo sing duwe, luwih akeh manawa nalika kontak, telusuran bakal kepenak.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.