iOS 15 pamitan kanggo lelungan lan kertu acara sing kadaluwarsa ing Wallet

Apple Wallet ing iOS 15

Ing abad kaping XNUMX, duwe kabeh kertu kredit, kost, tiket film, tiket kongres, lsp. iku wis dadi umum. Kanggo njamin supaya kabeh arsenal informasi, Apple nggawe aplikasi kasebut dompet sawetara taun kepungkur kanthi tujuan nyimpen kabeh kertu lan pass ing sak panggonan sing ana gandhengane karo pangguna. Nanging kayadene akeh aplikasi ing iOS, wis pirang-pirang taun ora dianyari. Nanging, nalika tekan iOS 15 Apple wis ngatasi salah sawijining masalah utama sing ana ing aplikasi iki: tampilan latar ngarep kertu acara lawas. iOS 15 ngidini supaya didhelikake kanthi otomatis.

Dompet bakal ndhelikake lelungan kadaluwarsa lan acara liwat iOS 15 kanthi otomatis

Kanthi Dompet sampeyan bisa duwe kertu kredit, debit lan prabayar, kertu anggota lan kasetyan, tiket mlebu, tiket, kupon, kertu siswa, lsp. Ing papan sing padha.

Dompet biasane nyimpen tiket pesawat, tiket lan kredensial akses liyane. Nanging, akeh kertu kasebut padha kadaluwarsa amarga kedadeyan kasebut utawa amarga kita wis nggunakake. Supaya bisa ilang saka app, kudu mbusak siji-siji lan kadhang kala pancen gaweyan sing ngganggu.

Dompet ing iOS 15

Tekane iOS 15 mungkasi masalah iki kanthi nambahake pilihan: 'Sembunyikan kertu sing kadaluwarsa'. Yaiku, kanthi ngaktifake opsi iki nalika kedadeyan lan kertu bakal kadaluwarsa, ora bakal katon maneh ing layar Wallet utama. Ya tenan, dheweke ora diilangi kanthi permanen, ninggalake kabeh pass kadaluwarsa ing papan aplikasi kanggo dadi kenang-kenangan.

Artikel sing gegandhengan:
Beta katelu kanggo pangembang sistem operasi Apple saiki kasedhiya

Miturut pangembang, kode iOS 15 menehi petunjuk ing siji opsi liyane sanajan durung dirilis. Pilihan iki ngidini mbusak pirang-pirang pass sekaligus. Yaiku, kita bisa permanen ngilangi sawetara kertu, ora pindhah siji-siji kaya saiki karo iOS 14. Kita bakal weruh manawa fungsi-fungsi kasebut pungkasane dikenalake menyang versi final lan pengaruhe ing panggunaan aplikasi ing pangguna sing gunakake saben dina.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.